Komplikációk a terhességnél? Korábban érkezhet Katalin hercegnő kisbabája

Forrás: AFP/Chris Jackson -
Katalin2015 Katalin hercegnő terrorfenyegetés kisbaba sajtó császármetszés szülés Vilmos herceg időpont komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vártnál korábban érkezhet meg Vilmos és Katalin második kisbabája – jelentette a brit királyi palota. A világ pedig máris találgatni kezdett: vajon miért változott meg az időpont?

A vártnál kicsit korábban érkezhet Katalin hercegnő második kisbabája. Április 25-ére volt kiírva az egykori Kate Middleton, azonban a legfrissebb hírek szerint már április 15-én világra hozhatja a királyi bébit.

Forrás: AFP/Chris Jackson

Ahogyan az ilyenkor lenni szokott, az új időpont hatására máris beindultak a találgatások a sajtóban: vajon valami komplikáció támadt? A császármetszés miatt került előrébb az időpont? Van-e ennek köze ahhoz, hogy Katalint a második terhessége elején súlyos rosszullétek gyötörték?

Katalin, a diétahercegnő

A mindig karcsú Katalin hercegnőtől köztudottan nem állnak távol a diéták. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a kedvenceit – vajon melyiket választja majd a kis trónörökös születése után?

Más források szerint terrorfenyegetés miatt változtatták meg a dátumot, ami miatt a brit királyi család biztonsága lett most az első és legfontosabb az Egyesült Királyság számára. Egyelőre azonban semmi biztosat nem tudni a dátumváltoztatással kapcsolatosan.

Most kiderül, melyik étel vezet Harry herceg szívéhezhttp://www.life.hu/news/20150410-a-brit-kiralyi-csalad-egykori-szakacsa-elarulta-melyik-etel-vilmos-herceg-es-harry-herceg-kedvence.htmlA brit királyi család egykori szakácsa, Darren McGrady elárulta, milyen finomságokon nőtt fel Vilmos és Harry, illetve melyik trónörökösnek mi volt a kedvenc eledele.News--Kihagyja a királyi bébi születését Harry herceg?http://www.life.hu/csalad/20150403-harry-herceg-nem-lesz-ott-vilmos-herceg-es-katalin-hercegno-masodik-gyermekenek-szuletesekor.htmlVilmos herceg öccsét külföldre szólítja királyi kötelessége, ezért valószínűleg csak májusban fog találkozni a brit királyi család legújabb tagjával, akinek érkezését áprilisra várják.Család--Mit érezhet György herceg, ha megérkezik a kistesó?http://www.life.hu/csalad/20150407-tippek-katalin-hercegnonek-masodik-gyereke-szuletesehez.htmlMikor Katalin hercegnő és Vilmos herceg Új-Zélandon gyerekek közé vitte a kis Györgyöt, mindenki nagyon elcsodálkozott, mennyire vadul viselkedett az egyébként szupercuki trónörökös. Mi lesz, ha megérkezik a kistesó?Család--Trónok harca a brit uralkodóházban: Veszélybe kerül-e György herceg az újabb trónkövetelő színre lépésével?http://www.life.hu/csalad/20150408-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-brit-kiralyi-par-masodik-gyermekenek-vajon-mi-lesz-a-sorsa.htmlLaza lesz és lázadó? Netán elnyomott, meghunyászkodó? Vagy egy elkényeztetett ficsúr? És vajon letaszítja-e trónjáról testvérét, György herceget? A gyermekek életének alakulását bizony nagyban befolyásolja születési sorrendjük, utánajártunk hát, milyen sors vár Katalin hercegné és Vilmos herceg hamarosan világra jövő másodszülött gyermekére.CsaládNorthfotoMi lesz velünk két évig Katalin hercegnő nélkül? http://www.life.hu/csalad/20150409-katalin-hercegno-vissza-akar-vonulni-ket-evre.htmlAz a hír járja a brit királyi udvarban, hogy Katalin hercegnő vissza akar vonulni két évre, nem szeretné ugyanis azt a hibát elkövetni, mint György herceg születése után. CsaládNorthfotoVilmos fürdőnaciban, Pippa bikiniben - Így nyaralnak Katalin hercegnőékhttp://www.life.hu/csalad/20150203-katalin-hercegno-testvere-pippa-middleton-bikiniben-vilmos-herceg-furdonadragban.htmlNagy-Britannia leghíresebb fenekének tulajdonosát gyönyörű zöld bikiniben szúrták ki vasárnap Mustique szigetén. Katalin hercegnő és családja élvezi a luxusnyaralást - erről szivárgott ki néhány fotó.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.