Telekom Vivicittá
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szervezők szerint Magyarország leglátogatottabb szabadidősport-eseménye lehet a 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás. 

A szervezőktől kapott legfrissebb adatok szerint már 25 200-an neveztek a vasárnapi 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futásra. Ebben a helyszínen nevezettek értelemszerűen még nincsenek benne, de így is rekord - nemcsak a verseny történetében. A Budapest Sportiroda szerint a 25 ezer feletti létszámmal minden idők leglátogatottabb szabadidősport-eseménye lesz Magyarországon.

Élő stream az Origón

Ha nem tudsz ott lenni, az Origón élőben is nézheted a vasárnapi versenyt.
Forrás: MTI/Kovács Tamás


A versenyen jótékony célokra is gyűjtenek. Számos ismert ember indul, köztük Esze Dóra író, Zacher Gábor toxikológus Verrasztó Dávid Euróba-bajnok úszó, Lisztes Krisztián volt válogatott focista és Decker Ádám világbajnok vízilabdázó. Az Origo csapata a fóti SOS Gyermekfalut támogatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.