Eljött a nagy nap! Megjelent Kim Kardashian könyve

Forrás: AFP/Michael Loccisano -
dedikálás szelfi selfish kim kardashian könyv New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő kedden New Yorkban promózta frissen megjelent könyvét.

Ahogy a Life.hu is megírta , Kim Kardashian bizony könyvet írt. Habár ezt így túlzás lenne állítani, hiszen legszexisebb szelfi fotóit gyűjtötte össze egy albumba. Ebből lett a Selfish című könyv, amelynek első dedikálását tartották a New York-i Barnes & Noble könyvesboltban.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Kim hétfő este még a Met-gálán tündökölt, másnap már egy csupa fehér szettben jelent meg Manhattanben a könyv megjelenése alkalmából. Kíváncsiak vagyunk, milyen gyorsan kapkodják majd el a popsikirálynő könyveit!

Kim Kardashian, a szelfikirálynő

A szelfik koronázatlan királynőjét, Kim Kardashiant már több, mint 26 millióan követik Instagramon. Ha kiskutyákat, ételfotót, esetleg tájképeket nézegetnél, semmiképp se Mrs. Kanye Westre kattints, ugyanis profilja gyakorlatilag 99 százalékban szelfiket tartalmaz. Lássuk a leghíresebb pózokat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.