Michael Schumacher válófélben lévő öccse, Ralf Schumacher és volt felesége, Cora a minap együtt jelentek meg a bíróságon közös gyermekük, David felügyeleti joga miatt.

Még mindig nem ért véget a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Michael Schumacher öccse, Ralf Schumacher családi kálváriája.

Cora és Ralf Schumacher - amikor még szent volt a békeForrás: AFP/Torsten Blackwood

A legendás Forma-1-es bajnok testvéréről tavaly ősszel jelentették a német lapok, miszerint 13 év, veszekedésektől cseppet sem mentes házasság után elválik feleségétől, Corától. Hogy az asszony, vagy a férj félrelépése lehetett-e az ok, még mindig nem világos, Cora azonban idén januárban kiköltözött a közös családi fészekből.

Az ügynek azonban még mindig nincs vége: Ralf Schumacher és a volt feleség is most közös gyermekük kizárólagos felügyeleti jogáért küzd, a minap emiatt jelentek meg a bíróságon ismét – írja a Blikk a német sajtóértesülések alapján. Megállapodás a hírek szerint egyelőre nem született, ám mind a volt férj, mind a volt feleség nagyon tisztelettudóan és mosolyogva köszöntötte egymást és családját a tárgyaláson.