Még nincs vége! Tovább folytatódik a harc Schumacheréknél

Forrás: AFP/Torsten Blackwood -
síbaleset házasság testvér válás Michael Schumacher Ralf Schumacher Cora Schumacher bíróság gyermekfelügyelet jog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher válófélben lévő öccse, Ralf Schumacher és volt felesége, Cora a minap együtt jelentek meg a bíróságon közös gyermekük, David felügyeleti joga miatt.

Még mindig nem ért véget a 2013 decemberében síbalesetet szenvedett Michael Schumacher öccse, Ralf Schumacher családi kálváriája.

Cora és Ralf Schumacher - amikor még szent volt a béke Forrás: AFP/Torsten Blackwood

A legendás Forma-1-es bajnok testvéréről tavaly ősszel jelentették a német lapok, miszerint 13 év, veszekedésektől cseppet sem mentes házasság után elválik feleségétől, Corától. Hogy az asszony, vagy a férj félrelépése lehetett-e az ok, még mindig nem világos, Cora azonban idén januárban kiköltözött a közös családi fészekből.

Az ügynek azonban még mindig nincs vége: Ralf Schumacher és a volt feleség is most közös gyermekük kizárólagos felügyeleti jogáért küzd, a minap emiatt jelentek meg a bíróságon ismét – írja a Blikk a német sajtóértesülések alapján. Megállapodás a hírek szerint egyelőre nem született, ám mind a volt férj, mind a volt feleség nagyon tisztelettudóan és mosolyogva köszöntötte egymást és családját a tárgyaláson.

Bereczki Zoltán Balin heverte ki a válását http://www.life.hu/bulvar/20150226-bereczki-zoltan-szinesz-balin-heverte-ki-a-valasat-szinetar-dora-szinesznotol.html Paradicsomi környezetben, egy magányos utazáson dolgozta fel az elmúlt év fájdalmait Bereczki Zoltán. TV + Bulvár -- Kiderült, miért nem lehet semmit tudni Schumacherről http://www.life.hu/news/20150423-corinna-schumacher-titoktartasi-szerzodest-kotott-az-orvosokkal.html Michael Schumacher felesége, Corinna Schumacher titoktartási szerződést kötött a férjét kezelő orvosokkal. News -- Végleg vége! Kimondták Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását http://www.life.hu/intim/20150421-gwyneth-paltrow-szineszno-es-chris-martin-zenesz-valasat-hivatalosan-is-kimondtak.html Úgy tűnik, végleg vége: Gwyneth Paltrow és Chris Martin válását hivatalosan is kimondták. Intim AFP Schumacher féltestvére a lezuhant Germanwings-géppel akart utazni http://www.life.hu/drlife/20150328-schumacher-feltestvere-a-lezuhant-germanwings-geppel-akart-utazni.html Sebastian Stahl, Michael és Ralf Schumacher féltestvére egy nappal azelőtt utazott ugyanazzal a Germanwings-géppel, melynek keddi utazása tragédiába torkollt a Francia-Alpok felett - írja a Formula.hu. Dr. Life -- Balesetet szenvedett Schumacher fia http://www.life.hu/news/20150319-balesetet-szenvedett-michael-schumacher-fia-mick.html Mick Schumacher, a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia 160 km/órás sebességgel csúszott ki egy német versenypályán, ahol egy Formula 4-es versenyautót tesztelt. News Origo Alkoholista apa nehezítette meg Kovács Patrícia fiatalkorát http://www.life.hu/csalad/20150506-kovacs-patricia-szineszno-megbekelt-alkoholista-apjaval-a-halala-elott.html Súlyos teherrel küzdött Kovács Patrícia fiatalkorában: a színésznő édesapjával való kapcsolata az alkohol miatt ment tönkre. Család MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.