Britney Spears csodateával fogy

Forrás: Instagram/ Britney Spears -
hatás csoda tea Britney Spears kúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, az énekesnő csodateával próbálja megőrizni egészségét. Vajon sportol is mellette, vagy csak a tea varázserejében bízik?

Valószínűleg meglátta magáról ezeket vagy ezeket a fotókat az énekesnő, és ennek hatására úgy döntött: csodatea-kúrába kezd. Britney manapság nagyon rosszul fest, bár ő állítja, hogy jó formában van, és ragaszkodik hozzá, hogy igazából így néz ki.

Mi ezt nem hisszük el neki, habár ezen az Instagramra posztolt képen nem is néz ki olyan rosszul az egykori tinibálvány. Tényleg hatásos a varázstea?

Forrás: Instagram/ Britney Spears

Lehet még sokkal hatékonyabb a fogyás - 6 jó tanács edzés utánra

Ha aktívan sportolsz, és fontos számodra, hogy jó formában legyél, akkor egészen biztosan a táplálkozásra is odafigyelsz. Nem mindegy például, mikor és mit eszel az edzés után, ahogy az sem, hogy ha fogyni szeretnél. Ezt a 6 szabályt érdemes észben tartanod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.