jótékonysági rendezvény Andy Vajna drága Cannes-i filmfesztivál Zuhair Murad Vajna Tímea estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna és felesége a cannes-i filmfesztiválon múlatják az időt. Tegnap este jótékonysági esten voltak, ahol Timi egy kétmillió forintos estélyiben csillogott.

Monte Carlóban, a Pretty You divatszalonban választotta ki Timi a megfelelő estélyi ruhát – írja a Bors, ahol képek is vannak a ruháról. Andy Vajna felesége végül egy Zuhair Murad költeményt választott.

Timi kétórás próba után döntött az exkluzív és nagyon drága ruha mellett, amit a tegnapi jótékonysági estélyen viselt, így valószínűleg kevésbé lesz visszafogott a külseje, mint a legutóbbi vörös szőnyeges bevonuláson.

Forrás: Facebook/Vajna Tímea

„Még soha nem volt rajtam ennek a tervezőnek a ruhája, de nagyon szép. Picit azonban bajban vagyok, mert ezeket a ruhákat főleg modelleknek tervezik. Nekik általában kisebb a mellük, és ezek a fazonú ruhák rajtuk mutatnak talán a legjobban, de én is nagyon otthonosan érzem magam benne” – mondta Timi a barackszínű ruháról.

Komoly bajba került Tímea és Andy Vajna

Viharba keveredett Vajnáék magánrepülőgépe miközben Cannes felé tartottak. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.