Megállíthatatlanul tör a csúcs felé Kim Kardashian modell húgocskája, akit jelenleg annyira lefoglal munkája, hogy nem jut ideje a testmozgásra sem.

Bár Kendall Jenner alakját elnézve azt gondolnánk, egész nap az edzőteremben izzad, a mindössze 19 éves modell elárulta: nincs most ideje ilyesmikre.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Már egy hónapja nem edzettem. Túl elfoglalt vagyok. Gyakorlatilag a repülőkön élek" - magyarázta Kim Kardashian nemrég furcsa tetkóval gazdagodott húga a People magazinnak. Kendall a sok munka és elfoglaltság ellenére igyekszik kiegyensúlyozott életet élni. Igyekszem összehangolni a munkát, a családot és a barátokat. Ha túl sokat dolgoznék, nem lennék boldog ember."

Eljött a közösségi média modelljeinek ideje?
Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu írását ide kattintva olvashatod el!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!