Kim Kardashian modellkedés elfoglaltság Kendall Jenner sportolás munka edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megállíthatatlanul tör a csúcs felé Kim Kardashian modell húgocskája, akit jelenleg annyira lefoglal munkája, hogy nem jut ideje a testmozgásra sem.

Bár Kendall Jenner alakját elnézve azt gondolnánk, egész nap az edzőteremben izzad, a mindössze 19 éves modell elárulta: nincs most ideje ilyesmikre.

Forrás: AFP/Michael Loccisano

Eljött a közösségi média modelljeinek ideje?

Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu írását ide kattintva olvashatod el!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.