gyermekpszichológus modell kampány Lily-Rose Depp Vanessa Paradis szülő Chanel Johnny Depp arc felelőtlenség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztár 16 éves lánya lett a Chanel új arca. Szakértők szerint ennyi idősen a gyerekek nem bírnak megbirkózni az effajta rájuk nehezedő terhekkel.

Édesanyját, Vanessa Paradist követve Lily-Rose Depp lett a Chanel napszemüveg kollekciójának új arca.

Karl Lagerfeld egyszerűen "elragadónak" nevezte Lily-Rose Deppet Forrás: Chanel

Bár a kampányból kapott ízelítő meggyőzőre sikeredett, Johnny Depp 16 éves lánya pedig nem csupán Karl Lagerfeld szerint gyönyörű, a gyermekpszichológusok azonnal támadni kezdték a világsztárt, amiért hagyta, hogy a tinédzserkorú Lily-Rose-ra ekkora nyomás háruljon.

Vádat emeltek Johnny Depp felesége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20150716-vadat-emeltek-johnny-depp-felesege-ellen-kutyaik-ausztraliaba-csempeszese-miatt.htmlVádat emeltek Amber Heard ellen kutyáik Ausztráliába csempészése miatt.TV + Sztárok--Ciciszelfivel bizonyítja Blake Lively a szoptatás előnyeithttp://www.life.hu/csalad/20150716-blake-lively-ciciszelfivel-bizonyitja-a-szoptatas-elonyeit.htmlA Pletykafészek színésznője képmegosztó oldalán mutatta meg formás dekoltázsát, amelyet meggyőződése szerint az anyaság formált olyanra, amilyen. Valószínűleg nemcsak ő olyan boldog ettől...CsaládOrigoJohnny Depp lánya lenne Natalie Portman kishúga?http://www.life.hu/news/20150708-johnny-depp-lanya-lily-rose-nagyon-hasonlit-natalie-portman-szinesznore.htmlKísérteties, mennyire hasonlít a világsztár 15 éves lánya, Lily Rose A fekete hattyú színésznőjére!NewsAFPNem lesz több kutyája Erzsébet királynőnekhttp://www.life.hu/csalad/20150716-erzsebet-kiralynonek-nem-lesz-tobb-kutyaja.htmlA köztudottan corgimániás brit uralkodónő túl öregnek gondolja magát ahhoz, hogy gondoskodjon egy fiatal ebről.Család--Kalózként lepte meg a beteg gyerekeket Johnny Depphttp://www.life.hu/drlife/20150708-johnny-depp-jack-sparrow-kapitany-jelmezeben-latogatott-meg-beteg-gyerekeket-ausztraliaban.htmlA Karib-tenger kalózai sztárja Jack Sparrow kapitányként látogatott el egy ausztrál gyermekkórházba.Dr. Life--Le sem tagadhatná egymást Josh Duhamel és kisfia, Axlhttp://www.life.hu/csalad/20150715-josh-duhamel-szinesz-es-fia-axl-le-sem-tagadhatnak-egymast.htmlAz egyik legtündéribb sztárgyerek a híres édesapjával töltötte a napját. Nagyon hasonlítanak!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.