A Kardashian-Jenner család két fiatal üdvöskéje, Kylie és Kendall Jenner is ott van a Balmain legújabb kampányának arcai között.

A Kardashian-Jenner család köztudottan jó viszonyt ápol a Balmain divatházzal.

Forrás: Balmain

Annak idején Kim Kardashian és Kanye West szerelmi történetéből kreált magának kampányt a francia divatcég, de a sokszor botrányos megnyilvánulásairól híres valóságshow-sztár előszeretettel öltözteti veszélyes idomait Balmainbe, Kendall Jenner pedig többször dolgozott már együtt a vállalat kreatív igazgatójával. Nem is olyan meglepő hát ezután, hogy a márkának a világhírű testvérpárra esett a választása, akik örömmel mondtak igent a felkérésre. Mi több, Kendall még egy melltapit is bevállalt a biztos hatás kedvéért.

Forrás: Kendall Jenner Instagram-oldala
Eljött a közösségi média modelljeinek aranykora
Az utóbbi időben Kendall Jenner és kebelbarátnői elárasztották a kifutókat és a címlapokat, mondhatni, a csapból is ők folynak. Hol vannak azok a modellek, akik nem azért lesznek szakmai berkekben ismertek, mert világsztár a papájuk, vagy egy filmsztárral kavartak néhány pillanatig? Túlságosan rosszmájúak lennénk? Felkerestük Kajdi Csabát, az egyik legnagyobb hazai modellügynökség vezetőjét – aki egyébként Mihalik Enikőt is felfedezte –, és arra kértük, mondja el véleményét a modellvilág mai helyzetéről. A Life.hu cikkét itt olvashatod.