Ápolt, puha bőr ősszel is - így turbózd fel magad a hideg időre!

Forrás: Thinkstock -
arcbőr hidratálás Larion Oscar bőrápolás arcápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vége a kánikulának, most már tényleg itt az igazi ősz, ez azonban befolyásolja az arcbőrünket is. Mi az, amin érdemes változtatni a nyár után? Larion Oscar sminkmestert kérdeztük tippekről, bőrápolási trükkökről.

Az évszakváltásokat a bőr is érzékeli.

Gyakori, hogy hámlik a bőr, amit pillanatok alatt orvosolni lehet, mégpedig a heti egyszeri alapos arcradírozással.

Ez mindenképpen hasznos, mert eltávolítja az elhalt hámsejteket, bőrünk fellélegzik általa. Érdemes havonta egyszer elmenni kozmetikushoz egy alapos arctisztításra is.

A mindennapi rutinba építsd be a kényeztető arcpakolásokat!

Fontos, hogy a folyadékpótlás mellett tápláló krémekkel tedd ellenállóbbá a bőrödet.

Használj fürdés után vízmegtartó, tápláló testápolókat, amik lehetnek gazdag, krémes állagúak, de akár olajos bázisúak is.

1. Yves Rocher 2090 forint 2. L'Occitane 11.900 forint 3. L'Oréal Nutri Gold 3699 forint 4. Marionnaud 5. Avon AVON Szőlőmag és búzacsíra feszesítőkrémek 6. Erborian 13.790 forint 7. The Body Shop 11.990 forint 8. Artistry HidraV 9. Paula's Choice 9400 forint

Az arcbőrödet kényeztesd a korosztályodnak és a bőrtípusodnak megfelelő arckrémekkel. Ne ess túlzásba a testesebb krémekkel kapcsolatban; mindenképpen vedd figyelembe a saját bőrtípusodat, és annak igényeihez válassz arckrémet, arcápolókat.

Az év ezen időszakában én imádom az esszenciális olajokat, szérumokat a bőrápoláshoz.

Pillanatok alatt visszaállítják a bőr pH-értékét, energiával töltik fel, ragyogóan üdévé varázsolják a bőrt.

Körkörös, masszírozó mozdulatokkal vidd be az olajat, a szérumot a bőrbe, így egy feszesítő arctornában is részed lehet! Az antioxidánsokban gazdag, érzéki aromák pedig azonnal hatnak a bőrre; ilyenek a levendula, kamilla, kókusz, narancs, angol levendula, rózsa, pacsuli.

Az arctökéletesítéshez is fontos, hogy a bőrtípusodnak megfelelően válassz alapozót.

Sokkal kevesebb alapozóra lesz szükséged, ha alá pórusminimalizáló báziskrémet alkalmazol.

Láthatatlan fátyolként feltölti a szabad szemmel alig észrevehető bőregyenetlenségeket, és általa természetes hatású lesz az alapozásod. Nem árulok el nagy titkot, hogy ősszel a kifinomult, matt hatású alapozás a trend.

Legyen makulátlan a bőröd!

Lapos popsi, zavaró úszógumi - válaszd ki a tökéletes farmert az alakodra!http://www.life.hu/trend/20150916-farmervasarlas-alak-szerint-igy-valassz-farmert-az-alakodra.htmlKétség sem férhet ahhoz, hogy a farmer minden szezonban alapdarab. Szerencsések azok a lányok, akiken minden fazon és szín jól áll, ám sajnos a nők többségének nincs ennyire könnyű dolga. Ha viszont megvan A Farmer, az abszolút kincset ér, hiszen a sportos napoktól kezdve az irodai szetteken át az elegáns holmikig bármivel kombinálható. Szemes Nóra személyi stylistot kérdeztük arról, hogyan válasszunk farmert az alakunkra. TrendThinkstockSzuper sminktrükk szeptemberre: monokróm, az új őrülethttp://www.life.hu/trend/20150828-szuper-sminktrukk-szeptemberre-monokrom-az-uj-orulet-larion-oscar-tippjei.htmlLassan vége a nyári sminkek időszakában, itt az ideje kicsit ősziesebbé varázsolni az arcunkat is. Larion Oscar sminkmester most elárulja, melyik a kedvenc szeptemberi sminktrükkje. TrendOrigoPofonegyszerű szépségpraktikák őszre Larion Oscar sminkmestertőlhttp://www.life.hu/trend/20150911-oszi-sminkek-ecsetek-es-az-arcbor-felkeszitese-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlItt van az ősz, itt van újra... Itt az ideje, hogy alaposan felkészülj a szezonváltásra, hiszen az ősz közeledtét a bőr is megérzi. Larion Oscar sminkmester megmutatja, hogyan kezdj neki a piperéid ősziesítésének. TrendThinkstockMiley sokkolt, a szupermodellek beragyogták a 2015-ös MTV VMA vörös szőnyegéthttp://www.life.hu/trend/20150831-mtv-vma-ilyen-ruhakat-viseltek-a-sztarok-kim-kardashian-gigi-hadid.htmlVasárnap este tartották Los Angelesben a 2015-ös MTV Video Music Awards díjátadót, és ezzel kimondhatjuk, hogy megkezdődtek az őszi vörös szőnyeges események. Természetesen a sztárok is ki voltak már éhezve arra, hogy megmutassák magukat - nézzétek meg, ki milyen ruhára voksolt. Trend--Bázis, a smink adu ásza - használd bátran!http://www.life.hu/trend/20150908-bazisok-smink-ala-larion-oscar-elmondja-hogyan-kell-hasznalni.htmlEgyre népszerűbbek a smink alá szánt báziskrémek, amelyek segítségével sokkal tartósabb lesz a smink. Larion Oscar sminkmester elárulja, hogyan érdemes őket használni!TrendThinkstockFémes csillogás, matt textúrák - így sminkelj idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20150907-oszi-smink-2015-milyen-szinek-lesznek-az-iranyadok-larion-oscar-tippjei.htmlAz őszi sminkek mindig sokkal izgalmasabbak, mint a nyáriak, amikor a kánikula miatt a lehető legkevesebb festékből próbáljuk kihozni a maximumot. Larion Oscar sminkmestert kérdeztük arról, mire számíthatunk idén ősszel a sminkek terén. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.