Most bárki beköltözhet Bruce Springsteen otthonába

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Kristin Callahan -
otthon Bruce Springsteen New Jersey eladó énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillagászati összegért, 81,6 millió forintnak megfelelő dollárért árulják Bruce Springsteen New Jersey-i otthonát, melyben Born to Run című lemezének dalai születtek. 

Eladják a legendás énekes otthonát, melyben nagysikerű slágereinek egy részét szerezte. A két hálószobás, Long Branchben álló házat az énekes három rajongója vásárolta 2009-ben azzal a szándékkal, hogy emlékházzá alakítják át, mellyel a rocklegenda előtt tisztelegnek. Ezt a tervüket végül nem sikerült megvalósítani.

Forrás: NORTHFOTO/Ace Pictures/Kristin Callahan

Springsteen szerint, akit a rajongók és baráti Bossnak (Főnök) becéztek, a Born to Run album összes számát ebben a házban írta 1974 és 1975 között. Az épülethez olykor ellátogatnak a zenész rajongói, akiket a jelenlegi tulajdonosok szeretettel fogadnak. Az ingatlant 299 ezer dollárért (81,6 millió forint) hirdették meg.

Így készíthetsz elsőrandis finomságokat - Videó!http://www.life.hu/otthon/20150729-elso-randis-eteleket-foz-a-life-hu-riportere.htmlEzúttal nem a mikrofont, hanem a fakanalat ragadta meg Németh Máté, a Life.hu riportere, aki igazán egyszerű alapanyagokból készít ízletes, első randis finomságokat. OtthonOrigoVásárolj dizájnos bútorokat a kedvenc sztárod webshopjából!http://www.life.hu/otthon/20151020-sztarok-akik-eletmod-lakberendezesi-markat-inditottak.htmlA hírességek szeretnek több lábon álni: az énekesek gyakran törnek színészi babérokra is, a színészek szívesen debütálnak modellként és még sorolhatnánk. De legyen szó híres színészről, énekesről, modellről vagy akár üzletemberről, van egy - kicsit költséges - hobbi, amiért jó néhány sztár rajong, ez pedig az életmódvezetés, egészen pontosan a saját életmódvezetési márka alapítása. OtthonAFPÉlj úgy, mint egy amerikai milliomos: Költözz be egy penthouse-ba!http://www.life.hu/otthon/20151015-az-amerikai-penthouse-ingatlantipus-jellemzoi.htmlAkár csak a loft, a penthouse is főleg a tengerentúlon divatos ingatlantípus. És bár idehaza is egyre több apróhirdetésben lehet találkozni eladásra kínált penhouse vagy penthouse-szerű lakásokkal, ezen ingatlanok nagy része valójában nem tartozik az eredeti penthouse kategóriába. OtthonOrigo7 tipp, hogy a lakásod igazi otthonná váljonhttp://www.life.hu/otthon/20151019--igy-valhat-hazadbol-igazi-otthon-tippek.htmlAz otthon meleg és meghitt hangulatú, olyan hely, amit teljes mértékben a magadénak érzel, ahol kikapcsolódhatsz, és feltöltődhetsz pozitív energiákkal. De mi tesz egy lakást valódi otthonná? Otthon--Őszi nagytakarításra fel! Kövesd tippjeinket!http://www.life.hu/otthon/20151013-oszi-nagytakaritas-ezekre-figyelj.htmlNincs annál egyszerűbb és kényelmesebb, mint lelépni a családdal hosszú hétvégézni, és otthonodat egy takarítónőre bízni, hogy mire hazaérj, rend és tisztaság fogadjon. Idilli elképzelés, nem igaz? Ezt azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak, így hát inkább adunk néhány hasznos tippet arra, hogyan is állj neki az őszi nagytakarításnak. Otthon--Kísértetek, tragédiák, legendák - Félelmetes magyarországi vidékekhttp://www.life.hu/otthon/20151014-magyarorszagi-kisertetjarta-epuletek-kastelyok-falvak.htmlA közelgő mindenszentek, vagy ahogy manapság divatos mondani, halloween alkalmából egy kis szellemtúrára szeretnénk invitálni. Ha november első hétvégéjét kirándulással töltenéd, az alábbi kísértetjárta helyeket mindenképpen érdemes felkeresned. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.