Elképesztő divatbakit vétett a kínai First Lady – Fotó!

Forrás: Northfoto -
folt csapda púder First Lady divatbaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje, Xi Jinping oldalán jelent meg egy londoni banketten a First Lady, Peng Liyuan, akiről ijesztő képek készültek.

Kína első asszonya ugyanis beleesett abba a csapdába, amit több hollywoodi sztártól is láthattunk már. Többek között Nicole Kidmantől is, aki Peng Liyuanhoz hasonlóan azt a púdert használta, ami a vakuk hatására fehér foltként jelenik meg a képeken, és iszonyatosan csúnyán mutat. Valahogy így:

Forrás: Northfoto
Neked megvan már az idei halloweenjelmezed? Segítünk kiválasztani!http://www.life.hu/trend/20151020-inspiracio-halloween-ra-halloween-jelmezek-lanyoknak.htmlLassan népszerűbbek lesznek itthon a halloweenbulik, mint a farsangiak; október második fele egész biztosan sokaknál a jelmezkeresésről szól. Ha hivatalos vagy egy halloweenbuliba, de nem akarsz több ezer forintért ruhát kölcsönözni, akkor is van megoldás. Szedd elő a régi holmijaidat, szerezz be 1-2 új sminkkelléket, vagy válogass a fast-fashion márkák kínálatából - mutatunk néhány csajos ötletet! Trend--Hatalmas dekoltázst villantott Heidi Klum - Fotó!http://www.life.hu/trend/20151022-heidi-klum-modell-hatalmas-szexi-dekoltazst-villantott-egy-gyonyoru-estelyi-ruhaban.htmlA szexi szőkeség melleit alig takarta az a kisestélyi, amiben egy nemrég tartott partin jelent meg. Trend--Így divatozik Katalin: az ősz trendszínében folytatja a napot a hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20151021-katalin-hercegne-lila-csipkeruhaban-divatozott.htmlAlig néhány órával azután, hogy ellopta a show-t a Buckingham-palotában tartott fogadáson, Katalin hercegné újabb mesés ruhakölteménnyel kápráztatta el alattvalóit. Trend--Demcsák Zsuzsa dögös dekoltázst villantott http://www.life.hu/trend/20151021-demcsak-zsuzsa-a-tv2-mokka-musorvezetoje-szexi-dekoltazst-villanatott.htmlA reggeli Mokka adásában a műsorvezető egy szexin kivágott miniruhában pompázott. Trend--Rá sem ismerni Mádai Vivienre - Nagyon megváltozott a külsejehttp://www.life.hu/trend/20151021-madai-vivien-musorvezeto-fodrasznal-jart-es-alig-ismerni-ra-hosszu-barna-hajjal.htmlA gyönyörű műsorvezető fodrásznál járt, és egy szelfin mutatta meg új frizuráját, ami remekül áll neki. TrendFotó: Rostás Bianka/Life.huMegdöbbentő! Horváth Éva hatalmasra nőtthttp://www.life.hu/trend/20151021-horvath-eva-hatalmasra-nott-egy-plakat-kedveert.htmlElképesztő változásokon ment keresztül a gyönyörű modell, akinek elég furcsán változtak meg az arányai. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.