Állítják: ikreket vár Katalin hercegné

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
ikrek terhesség Katalin hercegné Vilmos herceg magazin Charlotte hercegnő várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az OK! magazin egyik forrása szerint Cambridge hercegnéje ismét terhes, ráadásul rögtön két új taggal fog bővülni a brit királyi család.

Mindössze 6 hónap telt el a kis Charlotte hercegnő születése óta, Katalin hercegé azonban máris terhes – állítja az OK! magazin egy palotai forrására hivatkozva.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A lap ráadásul úgy tudja, a brit királyi család rögtön két új aprósággal fog bővülni: Katalin ugyanis, aki a hírek szerint remekül viseli terhességének elejét, ikreket vár. A babák nemét egyelőre nem árulták el, csak annyit tudni róluk, hogy állítólag áprilisban jönnek majd világra.

Bár Vilmos és Katalin korábban elhintette, hogy négy gyereket terveznek, a Celebrity Dirty Laundry kétségbe vonta az OK! magazin állítását: véleményük szerint ha a hercegi pár valóban babát várna, nem a lap segítségével tudatta volna az alattvalókkal a gólyahírt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.