Négy gyereket tervez az állítólag ismét várandós Katalin hercegné

Forrás: AFP/Stefan Wermuth -
családtervezés terhesség kisbaba Katalin hercegné Vilmos herceg Sarolta hercegnő György herceg várandósság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Vilmos herceg felesége is nagy családban nőtt fel, a hercegné nem szeretne megállni két gyereknél. Mi több, a hírek szerint háromnál sem!

Katalin hercegné és Vilmos herceg készen állnak a harmadik gyerekre - állítja a Hollywood Life egyik forrása.

Forrás: AFP/Stefan Wermuth

A hercegi pár bennfentese szerint a 33 éves Katalin néhány éven belül szeretne még egy kistestvért a cuki György hercegnek és a pár hónapja született Sarolta hercegnőnek - ám itt még nem állnának meg Vilmos herceggel. "Még csak most született meg Katalin második gyermeke, de már a harmadik babán gondolkodik.

Újabb esküvő a királyi családban! Megházasodott Charlene hercegné öccsehttp://www.life.hu/intim/20150905-charlene-monacoi-hercegne-occse-gareth-wittstock-felesegul-vette-baratnojet-monacoban.htmlGareth Wittstock Monacóban mondta ki barátnőjének és kislánya édesanyjának a boldogító igent.Intim--Katalin hercegnét megfosztották címétől - Már nem ő a legstílusosabbhttp://www.life.hu/trend/20150906-nem-katalin-hercegnot-tartjak-mar-a-legtilusosabb-hercegnonek.htmlAjjaj, az emberek már nem Katalin hercegné stílusáért rajonganak?Trend--Kilépett Diana hercegné jótékonysági alapítványából Angelina Joliehttp://www.life.hu/news/20150902-angelina-jolie-kilepett-diana-hercegne-kedvelt-jotekonysagi-alapitvanyabol.htmlA világsztár a hírek szerint kényelmetlenül érezte magát amiatt, hogy az általa is támogatott aknamentesítéssel foglalkozó szervezet néhány tagja több százezer forintnak megfelelő összeget csípett le magának.News--Megható vallomás: Mindent Katalinnak köszönhet Vilmos herceghttp://www.life.hu/news/20150901-vilmos-herceg-katalin-hercegnenek-koszonheti-boldogsagat-egy-uj-konyv-szerint.htmlNem más, mint Katalin hercegné az oka annak, hogy Vilmos herceg végre tudja, milyen érzés családban élni.News--Jó ideig nem láthatjuk György herceget és Saroltát?http://www.life.hu/csalad/20150902-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-korutazasra-keszulnek-a-gyerekeik-nelkul.htmlÚjabb körutazást tervez Cambridge hercege és hercegnéje, ám a hírek szerint sem a kis György, sem pedig nemrég született húga, Sarolta hercegnő nem fog velük tartani.Család--Titkos szerződés védi Katalin hercegnét, hogy ne jusson Diana sorsárahttp://www.life.hu/csalad/20150831-katalin-hercegne-biztonsagat-titkos-szerzodes-vedi-amit-a-szulei-keszitettek-a-hazassag-elott.htmlAz irat létezéséről eddig csak pletykákat hallottunk, de most kiderült, hogy valóban igaz: Katalin hercegné szülei kérték a szerződést még a fiatalok házassága előtt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.