Szinte hihetetlen, hogy Keresztes Ildikó immár 51 éves, miközben fiatalokat megszégyenítő alakkal rendelkezik. Az énekes-színésznő egy magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogyan sikerült harmóniába kerülnie önmagával.

Elképesztő formában van Keresztes Ildikó. Az 51 éves magyar énekesnő-színésznő simán felveszi a versenyt a fiatalabbakkal, és jó néhány évet le is tagadhat - neki azonban esze ágában sincs lódítani életkoráról.

Forrás: Bielik István - Origo

A kor csak egy szám. Soha nem foglalkoztam a születésnapommal. Húszévesen sokkal több problémám volt magammal, mint negyven után.Hálát adok Istennek, hogy már nem vagyok húszéves! Nem érzem úgy, hogy csak azért, mert elmúltam ötven, hátrányban lennék" - fogalmazott Ildikó, akinek természetesen, mint minden nőnek, voltak nehezebb pillanatai külsejének elfogadásával.

Természetesen, mint minden nő, én sem vagyok tökéletesen elégedett magammal. Sokszor szerettem volna más külsőt, de megtanultam, mik az adottságaim, és azt is elsajátítottam, hogyan éljek velük. Ildikó szerint nem csak a gazdagok és a sztárok kiváltsága az, hogy odafigyelhetnek magukra. "Én például biztosan kevesebbet járok fodrászoz és kozmetikushoz, mint egy átlagos háziasszony.Szerencsém van, a szakmám sem engedi, hogy elengedjem magam, eleve jó géneket örököltem, a tornász múltam pedig megalapozta a külsőm - magyarázta a magyar sztár, aki a rendszeres edzésre és az étkezésre esküszik, ha a jó alakról van szó.