Őszinte vallomás: így ejtette teherbe barátja feleségét Simon Cowell

Forrás: AFP/Mike Pont -
Simon Cowell terhesség X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Simon Cowell mindig is hatalmas nőcsábász volt, ám ez addig tartott, míg legjobb barátja felesége terhes nem lett az X-Factor zsűritagjától. 

Korábban nagy port kavart, amikor kiderült, hogy Lauren Silverman ugyan férjnél van, de Simon Cowell kisbabáját hordja a szíve alatt. A pár azóta is együtt van, Cowell azonban nem sokat mesélt eddig a két évvel ezelőtt történtekről, a napokban azonban egy meglepően őszinte interjúban beismerte, szemétség volt, amit tett.

Forrás: AFP/Mike Pont

,,Nem vagyok büszke a körülményekre. Nem terveztük a dolgot, 2 éve az asszisztensem szólt rám, hogy a barátnőm sürgősen beszélni akar velem. Akkor mondta Lauren, hogy babát vár, én pedig el is kísértem az első vizsgálatokra. Éreztem, hogy nagyon, de nagyon akarom a babát. Megváltozott minden" - nyilatkozta a férfi, aki azóta csodálatos édesapa lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.