Bevallom, életemben először úgy érkeztem a jógaórára – amit én tartok –, hogy fogalmam sem volt, mit kezdek öt tökéletes izomzatú, erotikus revütáncos sráccal, akik, be kellett látnom, egy cseppet sem konyítanak az általam imádott ászanákhoz.

A vicces jógaóra időnként nevetésbe fulladt, hiszen nehéz volt olyan pillanatot elkapni, amikor mindenki fegyelmezetten tud összpontosítani az általam mutatott testtartásokra. Így aztán egyenként is kínoztam picit a srácokat, gondolván, a szombati Hungary's Got Talent élő show-ja előtt nem árt egy kis nyújtás, lazítás és agykikapcsolás az RTL Klub versenyzőinek.

Balról jobbra: Zsolt, Peti, Bálint, Laci és FerdinándForrás: Marton Szilvia/Origo

A jóga előtt szerényen érdeklődtem a fiúktól, valaki valaha próbálta-e már a jógát, és láss csodát, Zsolt mesélt évekkel ezelőtti próbálkozásáról.

„Amikor intenzíven fociztam, akkor a vezetőség kitalálta, hogy heti rendszerességgel jógázzunk. Mert úgy gondolták, jobban fejlődnek az izmaink, és kisebb lesz a sérülésveszély. Akkor megismerkedtem különböző gyakorlatokkal, de biztosan lehet jobban is csinálni, mint ahogy én végrehajtottam az ászanákat. Emlékszem, a harmadik alkalomtól kezdtem igazán ráérezni, amikor kezdtek nyúlni az izmaim” – mesélte Zsolt.

Zsoltnak remekül ment ez a pozíció isForrás: Marton Szilvia/Origo

„A jóga szerintem a relaxációhoz kapcsolható, és edzés után remek levezető. A jógát az egészséges életmódhoz kapcsolom” – vette át a szót Bálint.

A bevezető csevegés után elvégeztünk pár napüdvözlet gyakorlatsort, hogy a fiúk ráhangolódjanak a jógaórára. Aztán jöttek a könnyebb és nehezebb ászanák, sok mosollyal, és nyugtáznom kellett, időnként nehéz rendet teremteni a keszekusza izmos karok között. Majd, amikor a kiskobra póz következett, a fiúk felkiáltottak: Nem kicsi a kobra!”  – nos, ezután a felvetés után nincs az a jógatanárnő, aki ászana ide vagy oda, ne rogyna össze a nevetéstől. Azért valahogy csak sikerült végigvinni az órát, és a srácok majdnem az utána következő órán is maradtak, arról érdeklődve: lesznek-e jó csajok?

A híres kiskobra pózForrás: Marton Szilvia/Origo

„Voltak ismerős pozíciók, jó volt ismét belekóstolni a jógába, én mindenkinek ajánlom. Remek kiegészítése az erősítő sportágaknak” – mesélt a tapasztalatairól Zsolt.

A fiúkat arról is kérdeztem, izgulnak-e az élő show előtt.

„Teljesen más egy élő színpadi fellépés kamerák nélkül, mint kamerákkal. A tévében több millióan néznek, ez ad némi izgalomra okot.  Teljesen új produkcióval készülünk, sokkal keményebb, pörgősebb, erotikusabb és izgalmasabb lesz” – mondta Peti, a csapat vezetője.

Indulhat a versenyForrás: Marton Szilvia/Origo

Mi drukkolunk a fiúknak, és reméljük, adtunk nekik egy kis pluszt a nagy megméretés előtt! Nézd meg galériánkat a forró jógaóráról!

/1511/Hot_M2015112717948
Így jógáznak a Life.hu-val a sztárok
Istenes Bencét is kicsavartuk egy jógaórán, a Barátok közt sztárját, Józan Lászlót fejre állítottuk, Molnár Anikót jól megdolgoztattuk. Szinetár Dóra pedig profi módon mutatta be az ászanákat.