Kim Kardashian: „Kövér vagyok, mint egy disznó, a lábam meg, mint egy elefánté”

Forrás: AFP/Mark Ralston -
disznó kövér terhesség kim kardashian elefánt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebnő végleg besokallt: nem bírja tovább elviselni a terhesség kínjait.

„Kiba…ott kövér vagyok” – kelt ki magából Kim Kardashian, majd azt is hozzátette: „A lábaim, mint egy elefánté.” A második gyermekével terhes celebnőt, aki egyébként a chipsevés megszállotja lett, már az orvosa is figyelmeztette, hogy nem hízhat többet, ugyanis már a terhességi cukorbetegség is fenyegeti.

Forrás: AFP/Mark Ralston

Miután ennyire rosszul érzi magát a bőrében, az sem véletlen, hogy múltkor kijelentette: a szülőszobából egyenesen a plasztikai sebészhez megy.

Ezek voltak Kim Kardashian legdurvább kismamaruhái

A celebnő kismamaként is lépten-nyomon sokkolja a közvéleményt. Hiába állította korábban, hogy már tökéletesen magabiztos a stílusát illetően, és tisztában van azzal is, hogyan kell áldott állapotában a testalkatának megfelelő ruhákat kiválasztani, ez sokszor mégsem sikerül neki. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Mennyi az annyi? Figyelj az adagokra, és karcsú leszel!http://www.life.hu/ez-zsir/20151201-etkezes-es-eletmod-igy-erdemes-odafigyelni-az-adagokra.htmlA minőség mellett a mennyiség is nagyon lényeges, ha étkezésről van szó. Ha az egészséges hozzávalókat részesíted előnyben, érdemes ügyelned arra is, miből mennyit eszel. De vajon mennyi az annyi? Utánajártunk!Ez Zsír!ThinkstockVégigette a forgatását Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151204-amanda-seyfried-szineszno-vegigette-a-kaosz-karacsonyra-forgatasat.htmlAz amerikai színésznő saját bevallása szerint nincs ellene a finom falatoknak, legújabb filmjének forgatása alatt pedig alig tudta abbahagyni az evést. Ez Zsír!--Brutális hátizmokat növesztett Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-gaspar-evelin-gaspar-gyozo-lanya-brutalis-hatizmokat-novesztett.htmlGáspár Győző lánya nem adja fel a kemény edzést, és most már nem is csupán a fogyásra, hanem a gyönyörű izmokra gyúr. Le a kalappal! Ez Zsír!--Borbás Marcsi koplaltatja a férjéthttp://www.life.hu/ez-zsir/20151203-borbas-marcsi-a-gasztroangyal-cimu-musor-musorvezetojenek-ferje-van-hogy-koplal.htmlA műsorvezető munkája miatt rengeteget van távol az otthonától, ennek pedig férje a legnagyobb kárvallottja. Ez Zsír!--Anyaszült meztelenül pózolnak Lengyelország sztársportolóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-lengyelorszag-sztarsportoloi-anyaszult-meztelenre-vetkoztek-egy-jotekony-celokra-keszult-naptarhoz.htmlMinek takargatni azt, ami szép? Néhány bevállalós lengyel sportoló összeállt, és megmutatta csodás testét teljes valójában egy jótékony célokra készült naptárhoz. Ez Zsír!--Így maradnak formában a modellvilág kismamáihttp://www.life.hu/ez-zsir/20151202-igy-maradnak-formaban-a-terhes-modellek-lily-cole-anne-v-coco-rocha-bianca-balti.htmlA pilatestől az állva evezésig: így őrzik meg alakjukat a kifutók világának leggyönyörűbb kismamái. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.