A botrányainál csak az idomait emlegetik többet Amber Rose-nak, akit a minap Los Angeles utcáin kaptak lencsevégre – és ezzel hivatalosan is elárulta, mitől is kerekedik annyira híres popója.

Kim Kardashian után valószínűleg Amber Rose rendelkezik a világ leghíresebb popsijával. Ám míg Kanye West feleségének méretes hátsóját a természet (és a sok-sok edzés) formálta olyanra, amilyen, addig a rapper botrányairól elhíresült exbarátnője a jelek szerint egy kis segítséggel éri el az áhított feneket.

Ott domborodik a fenékpárna!Forrás: Northfoto

Amber Rose-t a napokban kapták lencsevégre kis családja, Wiz Khalifa és közös kisfiuk társaságában sétálni Los Angeles utcáin, ahol jól látszódtak az egygyerekes anyuka leggingsén átütő fenékpárnák. Kis rásegítés ide vagy oda, Amber már nem egyszer megmutatta, hogy ruha nélkül is legalább olyan klassz idomokkal rendelkezik, mint riválisa, Kim Kardashian. Ezt pedig nem áll módunkban vitatni.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!