Most lebukott! Kiderült, minek köszönheti formás fenekét Amber Rose

forma popsi párna kim kardashian Amber Rose fenék idom rapper
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányainál csak az idomait emlegetik többet Amber Rose-nak, akit a minap Los Angeles utcáin kaptak lencsevégre – és ezzel hivatalosan is elárulta, mitől is kerekedik annyira híres popója.

Kim Kardashian után valószínűleg Amber Rose rendelkezik a világ leghíresebb popsijával. Ám míg Kanye West feleségének méretes hátsóját a természet (és a sok-sok edzés) formálta olyanra, amilyen, addig a rapper botrányairól elhíresült exbarátnője a jelek szerint egy kis segítséggel éri el az áhított feneket.

Ott domborodik a fenékpárna! Forrás: Northfoto

Amber Rose-t a napokban kapták lencsevégre kis családja, Wiz Khalifa és közös kisfiuk társaságában sétálni Los Angeles utcáin, ahol jól látszódtak az egygyerekes anyuka leggingsén átütő fenékpárnák. Kis rásegítés ide vagy oda, Amber már nem egyszer megmutatta, hogy ruha nélkül is legalább olyan klassz idomokkal rendelkezik, mint riválisa, Kim Kardashian. Ezt pedig nem áll módunkban vitatni.

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!
Nem semmi! Ez a pucér fenék okoz örömet Justin Biebernekhttp://www.life.hu/intim/20151217-kourtney-kardashian-pucer-feneket-fotoztak.htmlA legidősebb Kardashian-lány, Kourtney meztelen fotósorozatából újabb kép került elő. Intim--Botrány! Egy kávézóban ribancozták le Amber Rose-thttp://www.life.hu/sztarok/20151201-amber-roset-ribinek-neveztek-egy-kavezoban.htmlAmber Rose körül mindig forr a levegő! Kim Kardashian híres-hirhedt ellenségére most egy kávézóban akasztottak egy olyan jelzőt, ami miatt bárkinek kinyílt volna a bicska a zsebében. TV + Sztárok--Gigamellek és óriásfenék! Valóban ő lenne a legtökéletesebb nő? http://www.life.hu/trend/20151209-ines-helene-nagymellu-es-feneku-modell-az-instagram-uj-sztarja.htmlA boszniai születésű svéd modell, Ines Helene elképesztően dögös Instagram-fotóival borzolja a kedélyeket. Trend--Durva! Dominaszerkóban kezdte a reggelt Amber Rosehttp://www.life.hu/intim/20151116-amber-rose-dominaszerkoban-keszul-a-takaritasra.htmlKim Kardashian ádáz ellenfelének, a méretes kebleiről és popójáról ismert Amber Rose-nak megint sikerült alakítania. IntimOrigoKim Kardashian után szabadon! Pucér fenékkel pózol Paris Hiltonhttp://www.life.hu/intim/20151202-paris-hilton-orokosno-kim-kardashian-utan-pucer-fenekkel-pozol-a-paper-magazinban.htmlAz egykori kebelbarátnők közül most az örökösnő csupaszította le a popsiját ugyanannak a magazinnak, amelynek egy évvel ezelőtt Kim Kardashian mutatta meg olajtól fénylő hatalmas hátsóját - és robbantotta fel vele az internetet.IntimOrigoFel sem ismerni! Hajjal és gigamellekkel pózol a kopasz Amber Rosehttp://www.life.hu/trend/20150826-hajjal-pozol-a-kopasz-fenekkiralyno-amber-rose.htmlAmber Rose valami olyat tett, amit nem szokott: fenékvillantás nélküli szelfit készített. Ráadásul egy hosszú, szőke vendéghajjal a fején.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.