A stílus tanulható, de igenis vannak, akik már az anyatejjel magukba szívják a tökéletes megjelenést. Hollywood ma is bővelkedik sztárpárokban, akiknek a kisujjukban van a divat, de így volt ez már évtizedekkel ezelőtt is. Most összeszedtük minden idők legstílusosabb gerlepárjait – érdemes ellesni a trükkjeiket! 

Lauren Bacall és Humphrey Bogart 

A férfi 25 évvel idősebb volt, de három rosszul sikerült házasság után tudta, hogy Laurenre van szüksége. A film noir korában és azóta is abszolút ikonikus sztárpárnak számít Lauren Bacall és Humphrey Bogart, sugárzik róluk a letisztultság, a sejtelmes, cseppet sem harsány stílus.  

Forrás: AFP

Jacqueline Kennedy Onassis és John F. Kennedy 

Jacqueline Kennedy stílusikon volt, és lesz is, nála ügyesebben kevesen hordták a csónaknyakú holmikat és a gyöngysort. Férjével is jó párost alkottak, naná, hogy tudták, mikor miben kell megjelenni. 

Forrás: AFP

 

Grace Kelly és Rainier herceg 

A gyönyörű színésznő – akinek egy valódi filmsztárhoz illően a kisujjában volt a divat – és a herceg szerelme egy igazi tündérmese, ami szomorú véget ért ugyan, mégis mesésen mutattak egymás mellett. A stílusérzék pedig, úgy fest, öröklődik, hiszen Grace Kelly szépséges unokája, Charlotte Casiraghi is igencsak divatérzékeny. 

Forrás: AFP

 

Jane Birkin és Serge Gainsbourg 

Ha az emberről táskát neveznek el – Hermès: Birkin bag – akkor látatlanban is tudjuk, hogy nincs gond a stílusérzékkel. Igaz, Jane házassága második férjével, Serge Gainsbourg zeneszerző-énekessel nem tartott örökké, de tény, hogy jól mutattak egymás mellett. 

Forrás: AFP

 

Yoko Ono és John Lennon 

Ha stílus és sztárpár, akkor ők ott voltak a szeren. 

Forrás: AFP, Northfoto

 

Brigitte Bardot és Gunter Sachs 

A német iparmágnáscsalád dúsgazdag leszármazottja tudott udvarolni, így nem is csoda, hogy elcsavarta az ikonikus szépség, BB fejét. Jó kis párost alkottak ők! 

Forrás: Northfoto

 

Bianca és Mick Jagger

Bár nekünk rögtön Jerry Hall modell neve ugrik be, a rocksztár hivatalosan egyszer volt házas: 1971 –77 között volt a nicaraguai Bianca De Macias házastársa, aki fel is vette a férje nevét. Nagystílű életet éltek, és tudták, mi az az összhang – öltözködésben legalábbis. 

Forrás: AFP, Northfoto

Iman és David Bowie 

Bár a zenész már nincs köztünk, ő és a gyönyörű modell nem maradhat le a listáról. Ők ketten különlegesek voltak, egyediek, és mintha mindig együtt lettek volna. 

Forrás: Northfoto

Kate Moss és Johnny Depp

A világ első számú modellje és a filmsztár a 90-es évek Brangelijája volt: mindkettőjüknek abszolút egyedi stílusa van, ők ketten ránézésre is gyűlölik a hgyományosat, az unalmasat – épp ezért voltak annyira izgalmasak együtt! 

Forrás: AFP, Northfoto

Kim Kardashian és Kanye West

Ha lista, ők ketten kihagyhatatlanok. Ők az abszolút celebpár, de meg kell hagyni, tudják, mi fán terem a stílus. 

Forrás: AFP

 

Beyoncé és Jay Z

A zeneipar óriásai, akik az összeöltözést is profi szinten űzik. Mindig találgatjuk, a házasságukat még tényleg a szerelem fűti-e, netán csak az a sok millió dollár, ami a kettejük kapcsolatára épül. Mindenesetre ikonikusak ketten együtt, az biztos! 

Forrás: AFP

 

Victoria és David Beckham 

Ők ketten tényleg taníthatnák, hogyan öltözzön össze férj és feleség. De épp ezt el is várjuk egy divattervezőtől... 

Forrás: AFP

 

Amal és George Clooney 

Hiába emberjogi ügyvéd, Amal Clooney hamar felvette a fonalat, és pillanatok alatt megtanulta, hogyan is kell kinézni az első számú hollywoodi sármőr oldalán. Meg kell hagyni, csillagos ötösre vizsgázott! 

Forrás: AFP