Screen Actors Guild Lori Petty ruha vörös szőnyeg díjátadó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez mi? És miért? Hogyan jutott eszébe? Nincsenek barátai, vagy legalább egy stylist, aki őszintén megmondta volna neki, hogy "Lori, ez borzalmas!"

A hazai nézőknek talán a Doktor House c. sorozatból lehet ismerős a színésznő, aki az ötödik évad több epizódjában is felbukkant. Az alábbi képpel viszont garantáltan beég azoknak a retinájába is, akik eddig nem kísérték figyelemmel ténykedését.

Forrás: AFP

Nos, Lori a tegnapi Screen Actors Guild Awardson garantáltan hazavihette volna a legrosszabbul öltözött színésznő díját. Elképzelni sem tudjuk, hogyan jutott eszébe ez a szett. De a képek tanulsága szerint ő kétségkívül jól érezte magát benne.

Forrás: AFP
Nicole Kidman magára húzta a nagyija csillogó hálóingjéthttp://www.life.hu/trend/20160131-nicole-kidman-szineszno-csillogo-ruhaja-a-screen-actors-guild-awardson.htmlVan, akinek összejön, van, akinek nem. Nos, Nicole Kidman ezúttal az utóbbiak táborát erősíti. Tenapi esti ruhakölteménye számunka kissé értelmezhetetlen. Trend--Eláll a szavunk: Helen Mirren 70 évesen is káprázatoshttp://www.life.hu/trend/20160131-helen-mirren-szineszno-screen-actors-guild-awards-dijatadon-gyonyoru-volt.htmlAz amerikai színészi kamara a tegnapi napon 22. alkalommal rendezte meg éves díjátadóját, amely alkalmával a lejobb színészi teljesítményeket díjazták filmekben és televízióban egyaránt. Trend--Szuper sminktrükk februárrahttp://www.life.hu/trend/20160131-sminktrukk-februarra-larion-oscartol.htmlMár unod a szürkeséget, és egy kis tavaszi életérzésre vágysz? Próbált ki Larion Oscar februári sminktrükkjét, ami garantáltan feldobja a tél utolsó napjait.Trend--Igazi Hófehérkévé vált Tóth Gabihttp://www.life.hu/trend/20160131-toth-gabi-egyre-noiesebb.htmlAz énekesnő mintha csak a Hófehérke gyönyörű főszereplője lenne. Porcelán bőre és fekete haja igazán éteri megjelenést kölcsönöz neki. TrendOrigoKatalin hercegné nincs kibékülve a kinézetévelhttp://www.life.hu/trend/20160128-katalin-hercegne-oregnek-erzi-magat-plasztikai-sebesz.htmlA hercegné állítólag úgy érzi, hogy nagyon sokat öregedett az elmúlt években. Folyton azon rágódik, hogyan állíthatná meg ezt a folyamatot. Trend--Miniszoknyában is szexi a várandós Anne Hathaway - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160128-anne-hathaway-a-legszexibb-kismama-miniszoknyas-foto-a-varandos-vilagsztarrol.htmlA kismama egy vörös szőnyeges eseményen vett részt Los Angelesben, ahol persze mindenki a terhességéről próbálta faggatni őt. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.