Sminkelj és bulizz! Ilyen egy tökéletes csajos este

ivás sminkelés rendezvény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Itthon először rendezték meg a Smink & Drink elnevezésű eseményt, amelyre a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté is ellátogatott.

Egy pohár ital, és máris sokkal oldottabb hangulatban megy a szépítkezés - vallják a Smink & Drink szervezői. Nézd meg az alábbi videóban, hogyan is lehet sminkelni és bulizni egyszerre:

Ő a legszexibb Trónok harca szereplő: Íme, Sophie Turner!http://www.life.hu/trend/20160203-sophie-turner-meseszep-ruhaban-es-szexi-labakkal-a-voros-szonyegen-foto.htmlA 19 éves színésznőből igazán dögös csaj lett az évek alatt. A legutóbb róla készült vörös szőnyeges fotók láttán neked is le fog esni az állad! TrendOrigoÍgy sminkelj, ha Vízöntő a csillagjegyedhttp://www.life.hu/trend/20160203-igy-sminkelj-ha-vizonto-a-csillagjegyed-larion-oscar-tippjei.htmlMinden csillagjegyhez tartoznak bizonyos személyiségjegyek, amelyek meghatározzák, hogy milyen az alaptermészeted, a mentalitásod és a stílusod. Larion Oscar most azt is elárulja, milyen smink illik hozzád, ha a Vízöntő havában születtél. TrendThinkstockZimány Linda olyan, akár egy hollywoodi sztárhttp://www.life.hu/trend/20160203-zimany-linda-sztar-hollywood.htmlZimány Linda különleges szelfivel rukkolt elő, és most egészen más arcát mutatta, mint amit megszoktunk. Trend--Alig takarja valami a szőke Vajna Timi testéthttp://www.life.hu/trend/20160205-vajna-timi-szoke-fetrengos-kepet-tett-kozze-a-facebookon.htmlAz üzletasszony feltárta fiatalkori képeit rajongói előtt. Már korábban is nagyon ment neki a pózolás. Trend--A hónap színe: a tűzpiroshttp://www.life.hu/trend/20160202-a-honap-szine-a-tuzpiros-igy-viseld.htmlHa már unod a szürkeséget és a zimankót, és csak a szikrázó napsütésre, a derűs égre, a vidám színekre gondolsz, akkor dobd fel az utolsó hideg napokat az egyik legdögösebb és legélénkebb színnel, a pirossal. TrendOrigoJennifer Lopez rémisztő smink nélkülhttp://www.life.hu/trend/20160204-jennifer-lopez-smink-nelkuli-videojan-nagyon-rosszul-nez-ki.htmlA latin díváról általában olyan képeket láthatunk, amin tündöklően gyönyörű, néha már túlságosan is. Ezúttal viszont megmutatta magát mindenféle cicoma nélkül! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.