Hoppá! Pirner Alma egy igazán kihívó felsőben provokál

öltözék provokatív felső provokáció Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Első ránézésre mi is azt hittük, hogy Pirner Alma szabadjára engedte melleit, aztán rájöttünk, hol a csavar. 

Ennél provokatívabb öltözékben még nem láthattuk Pirner Almát, pedig a rúdtánc gyönyörű nagyasszonya már számtalanszor bújt olyan kosztümökbe, melyek láttatni engedték testének bizonyos pontjait. Most azonban egy olyan felsőt vett magára, melyben első ránézésre azt hittük, hogy valójában nem is visel semmit. Alma a rajongóit is megtévesztette, közösségi oldalára feltöltött képe alá folyamatosan érkeztek a kommentek: "Azta, de vaksi vagyok, elsőre azt hittem, az nem póló" - írta egy hölgy.

Forrás: Facebook/ Pirner Alma

Sztárok stílusa: Harcsa Veronikahttp://www.life.hu/trend/20160215-harcsa-veronika-enekesno-stilusarol-vallott.htmlA bájos énekesnőnek a színpad segített ráérezni arra, hogy egy-egy ruhadarab csodálatos erővel bír. Harcsa Veronika, aki már a nemzteközi jazzközönséget is levette a lábáról, imádja a színeket, és az olyan kiegészítőket, amiknek története van. Trend--Mi történt Tom Cruise-zal? Gyanúsan sima és puffadt arccal gálázott a világsztárhttp://www.life.hu/trend/20160215-tom-cruise-szinesz-plasztikgyanus-keppel-jelent-meg-a-bafta-dijatadojan.htmlAz egész Twitter lázban ég, amióta napvilágra kerültek Tom Cruise legfrissebb képei. Trend--Öt divatbaki a 90-es évekbőlhttp://www.life.hu/trend/20160215-5-dolog-tinikorunk-divathobortjai.htmlEmlékszel még a kreppelt hajra, a trapéznacikra, a holdjáró cipőkre, meg a nyakra cuppanó nyakláncra? Nos, pattanjunk fel a nosztalgiabuszra, és irány a '90-es évek! Trend--Cinthya Dictator szexi boszinak öltözött a Story-gálára: Fotók!http://www.life.hu/trend/20160214-cintya-dictator-szexi-boszinak-oltozott-a-story-galara-es-varga-viktor-nelkul-erkezett.htmlA szombat esti gálán volt popsivillantás, számtalan hibátlan dekoltázs és persze mennyei ruhakölteményekből sem volt hiány. Érdekes módon Cinthya Dictator ezegyszer egyik kategóriába sem esett bele. Trend--Hódi Pamela új frizurával gálázott: Igazán dögös! - Fotó!http://www.life.hu/trend/20160214-hodi-pamela-berki-krisztian-kedvese-uj-frizuraval-ment-a-story-galara-es-nagyon-dogos.htmlHa emlékezetünk nem csal, Hódi Pamelának egész idáig nem volt frufruja. Nos, most lett. Trend--5 sminkecset, ami egy nő táskájából sem hiányozhathttp://www.life.hu/trend/20160209-5-sminkecset-ami-elengedhetetlen-a-tokeletes-smink-elkeszitesehez.htmlA napi rutinhoz, a tökéletes hétköznapi smink elkészítéséhez minimum 5 ecsetre van szükség. Ennyivel már makulátlan lehet a megjelenésed Larion Oscar sminkmester tanácsait követve. TrendThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.