Már biztos! Berki Krisztián kislánya a legtrendibb csöppség

TV2 Berki Natasa Zselyke csöppség trendi Édes Élet csinos Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kis Nati szoknyájáért teljesen odavagyunk - lehet, hogy ő lesz nagykorában a magyar Carrie Bradshaw?

Berki Natasa Zselyke nagyon divatos szerelésben indult az oviba, látszik, hogy anyukájától és apukájától elleste, hogyan kell stílusosan öltözködni. A macsó pedig nagyon büszke a tüllszoknyás kis gyönyörűségre.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián
Roberto konyhája: Mozzarellával töltött padlizsántáskahttp://www.life.hu/csalad/20160222-roberto-konyhaja-mozzarellaval-toltott-padlizsan-taska.htmlA hét nagyon lazán indulhat, ha egy ilyen könnyed étellel leped meg magad a hétvégi dőzsölés után. Kicsit megidézi majd a nyári grillpartykat és ha van kedved, egy szelet mustáros tarját is süthetsz mellé. Család--Gömbölyödő pocakot villantott Sofia hercegnőhttp://www.life.hu/csalad/20160222-sofia-hercegno-fulop-karoly-sved-herceg-felesege-megmutatta-gombolyodo-pocakjat.htmlFülöp Károly, Svéd herceg és felesége, Sofia hercegnő első gyermeküket várják. A kis trónörökös áprilisban érkezik a családba! Család--Bochkor Gábor: "Andi toleráns, akkor is, ha bent akarok aludni a városban..."http://www.life.hu/csalad/20160221-bochkor-gabor-elmondta-varkonyi-andi-tolerans-vele.htmlAmióta Várkonyi Andi a társa, "jófiú" lett Bochkor Gábor. Állítja, nem kell magára erőltetnie, ez az ő esetében már belülről fakad. CsaládOrigoMegszületett Jánosi Dávid kislányahttp://www.life.hu/csalad/20160222-janosi-davidnak-a-tv2-joban-rosszban-szineszenek-megszuletett-kislanya.htmlA Jóban Rosszban színészének már van két kisfia, ezért rutinos kispapának számít. Család--Megosztja a kommentelőket Berki Krisztián és lánya fényképehttp://www.life.hu/csalad/20160218-berki-krisztian-musorvezeto-es-kislanya-natasa-zselyke-fenykepe-megosztja-a-kommenteloket.htmlMíg egyesek szerint teljesen elfogadott dolog, ha egy szülő szájon puszilja gyermekét, addig mások mélyen elítélték tettéért – és ennek hangot is adtak Facebookon. CsaládOrigoMegdöbbentő! Amputálták a kezeit és a lábait, mégis be kellett bizonyítania, hogy rokkanthttp://www.life.hu/csalad/20160218-a-burokracia-aldozata-angliaban-egy-amputalt-fiu.htmlAz angliában élő 16 éves Edward Bright-nak egy betegség miatt amputálni kellett a kezeit és a lábait is. Családja ezért anyagi támogatásra szorult, amit meg is kaptak Munkaügyi Hivataltól mindaddig, amíg a fiú be nem töltötte a 16-ot. Akkor ugyanis személyes találkozóra hivták, mert be kellett bizonyítania, hogy valóban rokkant, ráadásul még abban is segítettek neki, hogy miként juthat el a fiú gyalogosan hozzájuk. És a történet itt nem ért véget... Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.