Szexszimbólumból plasztikrém lett a 75 éves Faye Dunaway

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown -
Bonnie és Clyde Faye Dunaway színésznő plasztikrém szépészeti beavatkozás plasztikai sebészet szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már csak árnyéka egykori önmagának a 60-as, 70-es évek ikonja, akit a minap bevásárlás közben kaptak lencsevégre.

Ami Jane Fondának sikerült, az sajnos Faye Dunawaynek már kevésbé. A Bonnie és Clyde színésznője az évek során a plasztikai sebészkés segítségével igyekezett megőrizni szépségét és fiatalságát, ám ez inkább visszafelé sült el. Az immár 75 éves hollywoodi sztárt a minap bevásárlás közben kapták lencsevégre Los Angelesben - a képekért kattints ide!

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frederick M. Brown

Sajnos jól látszik, hogy Faye Dunaway felett eljárt az idő: az egykor ragyogó külsejű hollywoodi sztár már a legkevésbé sem hasonlít egykori önmagára.

A legjobb és legrosszabb sztárplasztikák

A Jackson klán tagjai, Nicole Kidman, Priscilla Presley vagy Jocelyn Wildenstein nevét sokan a túlzásba vitt plasztikai beavatkozásokkal kötik össze. Pedig rajtuk kívül is vannak olyan hírességek, akik kés alá feküdtek. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanokat is felsorakoztattunk, akiknél a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Micsoda lábak! Falatnyi miniben vette be a vörös szőnyeget Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20160414-jennifer-aniston-a-jobaratok-szinesznoje-paranyi-miniszoknyaban-premierezett.htmlA Jóbarátok sztárja legújabb filmje Los Angeles-i premierjén villantotta meg végtelen lábait. Trend--Felismerhetetlenné photoshopolták Beyoncéthttp://www.life.hu/trend/20160427-beyonce-enekesnot-felismerhetetlenre-photoshoppoltak.htmlKissé megszaladt a W magazin képmanipulálóinak keze, az eredmény pedig egy jóval vékonyabb, karakteres jegyeitől megfosztott Beyoncé lett. TrendOrigoEgyre öregesebben öltözködik Katalin hercegnéhttp://www.life.hu/trend/20160411-katalin-hercegne-egyre-oregesebben-oltozkodik.htmlA hercegné legutóbbi ruhaválasztása sajnos nem a legjobban sikerült. Trend--Bizarr módszerrel őrzi meg szépségét Gwyneth Paltrowhttp://www.life.hu/trend/20160405-gwyneth-paltrow-szineszno-mehcsipessel-orzi-meg-szepseget.htmlÚjabb furcsa szépségápolási titkot osztott meg magáról az Oscar-díjas színésznő. Trend--Rá sem lehet ismerni Szabó Zsófirahttp://www.life.hu/trend/20160401-szabo-zsofi-szineszno-uj-haja.htmlA színésznő-műsorvezető Instagram-oldalán köszönt be rajongóinak újdonsült körmeivel és frizurájával. Trend--Photoshopolták Palvin Barbit?http://www.life.hu/trend/20160412-palvin-barbara-modell-fehernemus-fenykepet-photoshopoltak.htmlNagyon szexisre sikeredett a magyar modell legújabb, fehérneműs fotósorozata, amelyek kapcsán felmerült a gyanú, hogy a gondos retusálásnak köszönheti vékonyabb csípőjét és derekát. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.