Állítólag nem tervezte, hogy modell lesz, mára azonban az egyik legkeresettebb a szakmában. Május 11-én ünnepli születésnapját a békéscsabai szépség.

Ma a lábai előtt hever a világ, ám ki gondolta volna, hogy egykor Mihalik Enikőt is szekálták társai vékony alakja miatt? Enikő később ebből kovácsolta a maga szerencséjét: mindössze 15 éves volt, amikor egy modellügynök felfedezte őt bevásárlás közben - a többi pedig már történelem.

A 2009-es tavaszi-nyári szezonban több mint 50 tervező szerződtette kifutójára a békéscsabai szépséget, aki olyan márkák kreációiban vonulhatott végig, mint Shiatzy Chen, Givenchy, Blumarine, Moschino, Diane von Furstenberg, Versace. Először 2009-ben, majd 2014-ben a Victoria's Secret angyalaként is végigvonulhatott a világhírű fehérneműmárka decemberi divatshow-ján.

Számtalan magazincímlap, divatfotózás és kifutózás mellett a 2008-ban készült Szex és New York-filmben is feltűnt: állítólag a forgatás végén Kim Cattrall azt mondta neki, hogy gyönyörű. És milyen igaza van!

/1605/Boldo2016511162010