Beatrix yorki hercegnő Eugénia hercegnő Katalin hercegné féltékenység irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nemrég készült sokatmondó fénykép gerjeszti most az indulatokat a brit médiában. Vajon miért néz olyan gyilkos tekintettel Katalinra Beatrix yorki hercegnő és húga, Eugénia?

A minap a brit királyi család színe-java tiszteletét tette a Buckingham-palotában rendezett kerti partin, ahol az alább is látható kép készült.

Forrás: AFP/John Stillwell

Mint látszik, Katalin hercegné férjétől, Vilmos hercegtől kissé lemaradva sétál, miközben András herceg és Sára hercegné két lánya, Beatrix és Eugénia tőlük lemaradva gyilkos pillantással méregeti a sugárzóan szép és elegáns Katalint.

A brit média, köztük a Daily Mail azonnal felkapta a fényképet. A lap egyik szerzője, Sarah Vine cikkében kifejti, hogy pontosan tudja, mit érez Beatrix és Eugénia hercegnő, amikor Katalin mellett fotózzák őket: hiába a drága dizájnerruhák, a tökéletes haj és alak, Katalin hercegné eleganciája és fotogén arca valahogy mindig szebben és jobban mutat a képeken, és véleménye szerint bármelyik nő rosszul érezné magát, ha a mindig mosolygó és kifogástalanul megjelenő Katalin hercegné mellett fotóznák.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.