Egy nemrég készült sokatmondó fénykép gerjeszti most az indulatokat a brit médiában. Vajon miért néz olyan gyilkos tekintettel Katalinra Beatrix yorki hercegnő és húga, Eugénia?

A minap a brit királyi család színe-java tiszteletét tette a Buckingham-palotában rendezett kerti partin, ahol az alább is látható kép készült. 

Forrás: AFP/John Stillwell

Mint látszik, Katalin hercegné férjétől, Vilmos hercegtől kissé lemaradva sétál, miközben András herceg és Sára hercegné két lánya, Beatrix és Eugénia tőlük lemaradva gyilkos pillantással méregeti a sugárzóan szép és elegáns Katalint. 

A brit média, köztük a Daily Mail azonnal felkapta a fényképet. A lap egyik szerzője, Sarah Vine cikkében kifejti, hogy pontosan tudja, mit érez Beatrix és Eugénia hercegnő, amikor Katalin mellett fotózzák őket: hiába a drága dizájnerruhák, a tökéletes haj és alak, Katalin hercegné eleganciája és fotogén arca valahogy mindig szebben és jobban mutat a képeken, és véleménye szerint bármelyik nő rosszul érezné magát, ha a mindig mosolygó és kifogástalanul megjelenő Katalin hercegné mellett fotóznák.