Nem is kérdés, hogy Magyarországon élnek a legszebb nők, szépségüket pedig egyre többször és több helyen mérettethetik meg. Idén három verseny is lesz az ambiciózus lányok számára.

A Magyarország Szépe versenyt Sarka Kata koordinálja, több ezer jelentkező közül, több körben választották ki azt a 20 lányt, aki beköltözhet a felkészítő táborba.  A július 17-i döntőt a Duna Tv közvetíti, ahol egy királynőt és két udvarhölgyet választanak ki. A királynő képviseli majd Magyarországot a nemzetközi döntőn, Washingtonban december 20-án.

Magyarország szépeForrás: Facebook/Magyarország szépe

A Miss International Hungary versenyt egyedülálló módon, az interneten követheted végig. A verseny záró szakasza - ami 2016. július 30-tól augusztus 7-ig tart - egy reality show keretében zajlik. A néző így aktív részese lehet a versenyzők mindennapjainak, és naponta dönthet arról, kinek kell elhagynia a versenyt.  A győztes a Nemzetközi Miss International versenyen képviseli hazánkat. 

Miss International Hungary 2014Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Miss Universe Hungary Vajna Timi irányítása alatt zajlik, és még lehet jelentkezni! Egészen szeptember végéig várják a tündökölni vágyó szépségeket. A döntőt a TV2 közvetíti egy élő show keretében, aminek a várható időpontja: 2016. november 20. A győztes  képviselheti majd Magyarországot a Miss Universe világdöntőjén.

Miss Universe HungaryFotó: Zsigmond László/Life.hu