Kovács Patrícia kislányával együtt élvezi a nyarat

Forrás: Kultkikötő -
Kultkikötő színésznő kislány Kovács Patrícia Nyár nyaralás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő sok időt tölt Szántódon, hiszen a Balaton szerelmese, ám ezúttal, nem pihenni indult a magyar tengerhez. 

Kovács Patrícia, amellett, hogy kislányával kalandozik a Balaton partján, péntek este Balatonföldváron lép fel, így összekötheti a kellemeset a hasznossal.

Forrás: Kultkikötő

„A Balaton déli partján nőttem fel, a szántódi rév mellett, az összes nyaramat itt töltöttem" – árulta el a Life.hu-nak Kovács Patrícia.

"Bizonyítványosztástól tanévnyitóig „Tüskevár-életem" volt, minden szabad percemben a nádasban játszottam. Már a lányom is így élheti át a nyarakat, igazi balatoni gyerek lesz ő is" –mosolygott a színésznő, aki gyermekkori önmagát látja kislányában, aki szintén hamar beleszeretett a Balatonba.

Forrás: Kultkikötő

"Imádja a vizet, kergeti a békákat, szöcskéket. A környék pedig csodálatos, imádom a tihanyi piacot, a balatonföldvári Kultkikötőbe pedig már visszajáró vendég vagyok. Péntek este a Várj, míg sötét lesz! című előadást játsszuk majd itt. Nagyon jó, hogy ilyen sok kulturális lehetőséget ad ma már a nyaralóknak a Balaton".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.