Candice Swanepoelnél nincs szebb pocakos sztármama

modell terhesség Candice Swanepoel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell rendszeresen megmutatja, hogyan nő a pocakja: meg kell hagyni, nincs most Candice-nél szebb kismama a sztárok között!

Hatalmas előnnyel indul Candice, hiszen megnyerte a genetikai lottóötöst: karcsú, az arca csodaszép, nyoma sincs rajta a terhesség alatti pluszkilóknak, vizesedésnek, pattanásoknak. A Victoria's Secret fehérneműcég angyala a hétvégén két csodás fotót is mutatott a babavárásról. Az egyik fotón jól látszik, a modell hamarosan megszül, de hatalmas pocakkal is meseszép.

Forrás: Instagram/Angelcandice

Persze a dél-afrikai szépség nagyon szexi is maradt a terhesség alatt, és láthatóan a mellei is méretesebbek lettek: ezt sem felejtette el Candice megmutatni követőinek.

Forrás: Instagram/angelcandice

Abban is biztosak vagyunk, hogy a szülés után 5 perccel már csúcsformában lesz a modell, de ha mégsem, biztosan van már bevált edzésterve: korábban erre a gyakorlatra esküdött Swanepoel kisasszony.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.