Jim Carrey színész gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mókás színész, aki mostanság egyáltalán nincs vicces kedvében, le sem tagadhatná lányát, Jane Erint: úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás!

Jim Carrey 1987. március 28-án vette feleségül Melissa Womert, aki akkor még a Comedy Store-ban dolgozott pincérnőként. A házasságából egy gyermek is született: Jane Erin Carrey, aki 1987. szeptember 6-án látta meg a napvilágot. Az idő csakúgy repül, bizonyítja ezt az is, hogy Jane már 28 éves, és

egy igazán dögös barna szépséggé cseperedett.

Jim Carrey, lánya Jane, és Jenni McCarthy a Horton premierjén Forrás: ©KGC-11/Ken Goff Photos/Ken Goff Photos Ltd/©Kgc-11/Ken Goff Photos

Édesanyád kiköpött mása vagy? Jelentkezz a hasonmásversenyünkre!

Olyanok vagytok, mint két tojás? Néha te is azt gondolod, hogy valójában édesanyád klónja vagy? Akkor itt a lehetőség, mutassátok meg magatokat a nagyvilágnak! A jelentkezésről itt találsz bővebb információkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.