Mint egy szerelmes kamasz, úgy pancsolt a 74 éves Paul McCartney feleségével, az 56 éves Nancy Shevellel Nápolyban. Azonban a Beatles-legenda vakáció sorozatának statisztikái alapján felvetődött egy kérdés: A zenész miért nem nyaral soha együtt az előző házasságából született lányával?!

A zenész 2011 óta él házasságban Nancy Shevell üzletasszonnyal, és láthatóan még mindig ugyanolyan boldogok, mint kapcsolatuk elején. A páros legutóbb összebújva andalgott Nápolyban, fagyiztak, és vásárolgattak,

később pedig hajókázni mentek.

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Bár a pár szerelmesen éli mindennapjait, valami mégsem stimmel Paul háza táján, ugyanis a sztár mostanság nem igazán találkozik előző feleségével, Heather Millsszel kötött házasságából született lányával, Beatrice-szel. A család ismerősei szerint ez azért lehet, mert a zenész jelenlegi felesége nem igazán jött ki a gyerekkel, míg mások szerint McCartney exe telebeszélte a kislány fejét, 

aki ezért hallani sem akar az apjáról. 

Paul McCartney és Nancy ShevellForrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

Mint arról a Best Magazin is beszámolt, Paul nem árult el sok dolgot a magánéletéről, exfelesége, Heather azonban jóval közlékenyebb.

"Én felügyelem a lányunk zenei képzését, tőlem tanult szaxofonozni, mert Paul még kottát olvasni sem tud. Amúgy is, Beatrice kijelentette, hogy utálja a reflektorfényt meg az egész hírnévdolgot, esze ágában sem lenne popsztárnak menni, neki ugyanis komoly ambíciói vannak, tengerbiológusnak készül" - szúrt oda Mills az exférjének.