A hírességek ezen a héten sem tétlenkedtek: volt, aki visszafogott koktélruhában, volt, aki csipkés melltartóban, és volt, aki gyakorlatilag papucsban parádézott a vörös szőnyegen. De lássuk mindezt képekben!

Egy szoknya, egy nadrág – fehérben

Alessandra Ambrosio nemrég még St. Tropez-ban süttette hasát, és bikiniben hergelte a rajongóit – a brazil modellnek 35 évesen, két gyermek édesanyjaként is hihetetlen alakja van. A hét elején viszont már Rióban, az olimpia megnyitóján tette tiszteletét ebben a különleges fehér ruhában. Ugyancsak fehér outfitre szavazott Lewis Hamilton exe is, Nicole Scherzinger, csak ő ruha helyett a nadrág-crop top kombót választotta. Hogy jól döntött-e? Döntsd el, melyikük nézett ki vadítóbban!

Alessandra Ambrosio, Nicole ScherzingerForrás: Northfoto

Túl sok

A fekete egy igazi jolly joker: szinte mindenhez illik, szinte mindenkinek jól áll, és szinte minden alkalomra tökéletes lehet. (Esküvőre azért ne menj benne!) Az alábbi hölgyek azonban olyan tehetségesek voltak, hogy fekete outfitjüket is képesek voltak elbaltázni. Nincs oltári nagy baj egyik ruhával sem, de valahogy egyik sem az igazi, mindhármójuk megjelenése már-már a közönségesség határát súrolja. Az éppen sorozatsztárrá avanzsáló, 46 éves Mariah Carey úgy gondolta, jó ötlet lesz közszemlére tenni melltartóját; Jillian Rose Reed színésznő egyrészt kötözött sonkának öltözött (és nem, nem az alakjával van a probléma, egyszerűen a ruha stílusáról asszociáltunk erre első blikkre), másrészt ő sem átallott melltartóban végigvonulni a vörös szőnyegen; Christina Milian pedig hát, hű maradt önmagához. Az énekesnő egyébként is előszeretettel mutogatja bájait a nagyérdeműnek.

Christina Milian, Mariah Carey, Jilian Rose ReedForrás: Northfoto, AFP

Az értelmezhetetlen

Oké, Rosie O'Donnell nem az a kifejezett divatdiktátor-típus, és nem is kell annak lennie, de akkor is. Mi az a papucs?

Rosie O'DonnellForrás: Northfoto

A legdögösebb

A lány, akinek már mindenki látta a mellét, ezúttal dögös vörösben hódított. Emily Ratajkowski egy krumpliszsákot is magára húzhatna, abban is elképesztően szexi lenne. Ratajkowski egyébként valószínűleg a saját mellei megszállottja, mert szinte nem készül róla olyan kép, ahol ne a dekoltázsa kapná a főszerepet. 

Forrás: Northfoto