Elképesztő! Alec Baldwin felesége hatalmas pocakkal is edz

terhesség várandós Alec Baldwin mozgás jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alex Baldwin felesége, egyben a harmadik gyermekével várandós Hilaria Baldwin nagy pocakkal is szexi, és most Instagram-oldalán mutatta meg, hogy mi a titka...

Hilaria Baldwin szívesen inspirálja Instagram-követőit, és képeivel nap mint nap bebizonyítja, hogy három gyermekes édesanyaként sem áll meg az élet, sőt,

a bikinialakunktól sem kell elbúcsúznunk.

Hilaria Baldwin and Alec Baldwin Forrás: AFP/2015 Getty Images/Larry Busacca

A sztármama láthatóan még várandósan is remek formában van, legutóbbi videóján pedig azt is megmutatta, hogy mivel tartja karban magát. Hilariáról köztudott, hogy imádja a jógát, ezen kívül pedig úgy tűnik, minden alkalmat kihasznál egy kis testmozgásra: a napokban egy szál fehérneműben, még az ágyban üldögélve is súlyzózott. Jó dolog a mozgás a terhesség alatt is, de csak tudatosan és módjával szabad végezni.

Az 57 éves Alec Baldwin jelenleg a legtündéribb apuka: Fotó!

Csodálatos képet tett közzé felesége, Hilaria Baldwin az immáron háromgyerekes színészről. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.