Szabó Zsófi édesanyja nagyon örül lánya boldogságának, de egyáltalán nem szól bele a fiatalok dolgába legyen szó akár az esküvőről, akár az unoka érkezéséről. A menyasszonyi ruha kiválasztásában azonban ő is segített.

Szabó Zsófit már csak néhány nap választja el attól, hogy feleség legyen, így nem csoda, hogy lázasan készülődnek a nagy napra. A színésznő édesanyja is nagyon várja már a menyegzőt, lánya jövendőbelijét is nagyon szereti, habár nem volt sok ideje megismerni őt. Az esküvői előkészületeket Zsófiék intézték, mivel a színésznőnek mindenről megvolt a saját elképzelése.

Szabó Zsófi vőlegényével, ZsolttalForrás: Marton Szilvia / Origo

"Zsófiék döntése volt, én pedig nagyon örülök neki. De egyáltalán nem kell ezen meglepődni, nem egy pár hónapos kapcsolat az övék. Másfél éve együtt vannak, és több mint tíz éve ismerik egymást. A lovasversenyekről én is jól ismerem Zsoltit, de az tény, hogy viszonylag keveset találkozunk" - árulta el Zsófi édesanyja, Madarász Pálma, aki nagyon örül annak, hogy a fiatalok egymásra találtak. "Nem képzeltem el senkit, semmilyen típusú férfit Zsófi mellé. Zsolti egy helyes, nyugodt, csendes férfi. Nagyon szorgalmas, kitartó fiú, versenyszerűen lovagol, a műszaki egyetemre jár, emellett keményen dolgozik a családi vállalkozásban, áldott jó természete van, kenyérre lehet kenni. Tökéletes ellentéte Zsófinak, így jól kiegészítik egymást " - mondta Szabó Gyula özvegye a Borsnak. Azt is elárulta, hogy soha nem siettette Zsófit, sem az esküvővel, sem az unokával. "Unokázásra még nem gondoltam, de nem is nekem kell vágynom rá, hanem a lányoméknak. Ebbe nem szólok bele, sosem mondtam Zsófinak olyasmit, hogy menjen már férjhez, mert én szeretnék unokát" - mondta Pálma, akinek nagy szívfájdalma viszont, hogy Zsófi édesapja nem lehet ott a nagy napon. A színész halálával benne is örökre véget ért valami. "Dolgozom egy alapítványnál, sokat sportolok, színházba járok, jól vagyok. De a férjem, a szerelmem, Gyula után nem lesz soha többet senki" - vallotta be.