Szabó Zsófi édesanyja: “Zsoltinak áldott jó természete van”

Forrás: Marton Szilvia / Origo -
Madarász Pálma esküvő Szabó Gyula Szabó Zsófi Kis Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi édesanyja nagyon örül lánya boldogságának, de egyáltalán nem szól bele a fiatalok dolgába legyen szó akár az esküvőről, akár az unoka érkezéséről. A menyasszonyi ruha kiválasztásában azonban ő is segített.

Szabó Zsófit már csak néhány nap választja el attól, hogy feleség legyen, így nem csoda, hogy lázasan készülődnek a nagy napra. A színésznő édesanyja is nagyon várja már a menyegzőt, lánya jövendőbelijét is nagyon szereti, habár nem volt sok ideje megismerni őt. Az esküvői előkészületeket Zsófiék intézték, mivel a színésznőnek mindenről megvolt a saját elképzelése.

Szabó Zsófi vőlegényével, Zsolttal Forrás: Marton Szilvia / Origo

"Zsófiék döntése volt, én pedig nagyon örülök neki. De egyáltalán nem kell ezen meglepődni, nem egy pár hónapos kapcsolat az övék. Másfél éve együtt vannak, és több mint tíz éve ismerik egymást. A lovasversenyekről én is jól ismerem Zsoltit, de az tény, hogy viszonylag keveset találkozunk" - árulta el Zsófi édesanyja, Madarász Pálma, aki nagyon örül annak, hogy a fiatalok egymásra találtak. "Nem képzeltem el senkit, semmilyen típusú férfit Zsófi mellé. Zsolti egy helyes, nyugodt, csendes férfi. Nagyon szorgalmas, kitartó fiú, versenyszerűen lovagol, a műszaki egyetemre jár, emellett keményen dolgozik a családi vállalkozásban,

áldott jó természete van, kenyérre lehet kenni. Tökéletes ellentéte Zsófinak, így jól kiegészítik egymást "

- mondta Szabó Gyula özvegye a Borsnak. Azt is elárulta, hogy soha nem siettette Zsófit, sem az esküvővel, sem az unokával.

"Unokázásra még nem gondoltam, de nem is nekem kell vágynom rá,

hanem a lányoméknak. Ebbe nem szólok bele, sosem mondtam Zsófinak olyasmit, hogy menjen már férjhez, mert én szeretnék unokát" - mondta Pálma, akinek nagy szívfájdalma viszont, hogy Zsófi édesapja nem lehet ott a nagy napon. A színész halálával benne is örökre véget ért valami. "Dolgozom egy alapítványnál, sokat sportolok, színházba járok, jól vagyok.

De a férjem, a szerelmem, Gyula után nem lesz soha többet senki"

- vallotta be.

"Tíz év múlva talán sehol nem lesznek" - Demjén Ferenc kiakadt Majkára és Hajósrahttp://www.life.hu/sztarok/20160927-demjen-ferenc-demjen-rozsi-kiakadt-majkara-es-hajos-andrasra-a-sztarban-sztar-miatt.htmlHajós András és Majka magukra haragították Demjén Ferencet. A Sztárban sztár zsűritagjai ugyanis Rózsi életvitelén poénkodtak a vasárnap esti show-ban, ez pedig nem tetszett a zenésznek.TV + Sztárok--Megszólalt a nő, akivel állítólag Brad Pitt csalta Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszolalt-a-modell-april-florio-akivel-allitolag-brad-pitt-csalta-jennifer-anistont.htmlBár most a Brangelina-válás van terítéken, előkerült egy nő, akivel egykor állítólag a filmsztár az előző feleségét, Jennifer Anistont csalta. TV + Sztárok--Jövő héttől megszűnik a Star Academy napi adásahttp://www.life.hu/sztarok/20160926-megszunik-a-star-academy-napi-musora-csak-a-hetvegi-show-marad.htmlEzen a héten még minden nap nézhetik a rajongók a Star Academyt, jövő héttől viszont csak a szombati show marad - írja az Origo. TV + SztárokOrigo42 évesen is csodásan néz ki a népszerű magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-csodasan-fest-a-42-eves-enekesno.htmlA 42 éves énekesnőn nem látszik a kora! Csak úgy sugárzik legutóbbbi képén Szekeres Adrien.TV + SztárokOrigoMeglepő képpel búcsúzott Király Linda a Sztárban Sztártól - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160926-whitney-houston-keppel-koszoni-meg-a-rajongoknak-kiraly-linda-a-szavazatokat.htmlA legutóbbi adásban Linda Whitney Houstonként tündökölt a színpadon. Búcsúzóul egy, a sztárral készült közös képet posztolt az énekesnő. TV + Sztárok--L.L. Junior élő adásban flörtölthttp://www.life.hu/sztarok/20160926-l-l-junior-elo-adasban-flortolt-polyak-lillat-probalta-elcsabitani.htmlHiába van már komoly kapcsolata L.L. Juniornak, azt azért nem felejti el, hogyan kell bókolni egy nőnek. Olyan ez, mint a biciklizés, csak egyszer kell megtanulni, és utána megy. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.