Korda György és Klárika teljesen új életet kezdtek

Forrás: Balázs Klári -
Korda György Balázs Klári palota Velencei-tó villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy álmuk vált valóra akkor, amikor beköltözhettek a Velencei-tó melletti kacsalábon forgó palotájukba, de most mégis eladták ékszerdobozukat. Korda György elárulta, miért kellett megválniuk a lélegzetelállító ingatlantól.

A házaspár - akik nemrég újra kimondták a boldogító igent - 2007-ben vásárolták meg a tóparti ingatlant. Hat és fél hálószobája és wellness részlege szolgálta a kényelmüket, nem beszélve a saját stégről, ahonnan gyönyörködhettek a vízi élővilágban.

A tóparti villa kertje Forrás: TV2

Egész életükben egy ilyen nyugodt és pazar otthonról álmodoztak, azonban nemrég mégis meg kellett válniuk a palotájuktól.

Hatalmas ágyuk volt a villában Forrás: TV2

"Bármennyire is szerettünk Velencén lakni,

be kellett látnunk, hogy már én sem vagyok 50 éves, 77 esztendősen pedig nem élhetek pontosan úgy, mint a fiatalabbak.

Amíg lent éltünk, addig is hetente legalább ötször fel kellett utaznunk a fővárosba, és rájöttem, hogy én már nem bírom az ingázást!" - árulta el Gyuri bácsi a hot! Magazinnak.

Balázs Klári a budapesti Korda Villa lakosztályában Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Jelenleg a Budán üzemelő szállodájukban kialakított lakás ad nekik otthont, ott is megvan minden kényelmük. Úgyis az a legfontosabb, hogy együtt lehessenek!

Ezeket a színeket fogjuk imádni 2017 tavaszánhttp://www.life.hu/otthon/20160928-a-pantone-intezet-megjosolta-2017-tavaszanak-szineit-a-lakberendezesben.htmlA Pantone Intézet idén sem tétlenkedett, néhány napja már ki is adta az első színügyi előrejelzését a jövő évre vonatkozóan. Úgy mint egy évvel ezelőtt, most is megvárták a New York-i divathét végét, a látottak alapján pedig megjósolták, milyen színekért fogunk rajongani 2017 tavaszán. OtthonOrigoKámforrá vált vendégek, omladozó épületek – Szellemszállodák a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20160926-lepusztult-szellemhotelek-a-vilagban.htmlGazdasági válság, atomkatasztrófa vagy éppen katonai puccs – nem mindennapi okok vezettek az alábbi, egykoron tündöklő luxushotelek lepusztulásához. Elhagyatott szállodákra a világ számos pontján bukkanhat az ember, az enyészeté lett épületek falai mögött pedig izgalmas, sok esetben igen elszomorító történetek lappanganak. OtthonOrigoLesz min osztozkodni – Íme, a luxusingatlanok, amelyeket Brangelináék az évek során felhalmoztakhttp://www.life.hu/otthon/20160926-angelina-jolie-es-brad-pitt-valasa-utan-mi-lesz-az-ingatlanjaikkal.htmlEmberek millióit lepte meg múlt héten a nagy hír, miszerint egy újabb tökéletesnek tűnő sztárházasság fuccsolt be. Brangelináék a jelek szerint igen csúnya válásnak néznek elébe – a következőkben azonban nem az állítólagos megcsalásról vagy gyerekverésről lesz szó. Szétnéztünk inkább a páros házai táján, és számba vettük azt a kiterjedt ingatlanportfóliót, amelyen valószínűleg osztozniuk kell majd. Otthon--Ebben a házban tartották fogva Natascha Kampusch-thttp://www.life.hu/otthon/20160926-ebben-a-hazban-tartotta-fogva-wolfgang-priklopil-natascha-kampuscht.htmlNatascha Kampusch 2006-ban menekült meg attól a szörnytől, aki még gyerekként elrabolta. 8 éven keresztül élt a pszichésen beteg férfi fogságában. Íme, a lakás, ahol azt az időszakot töltötte. Otthon--Luxus a felhők felett - Kukkants be a világ egyik legmagasabb felhőkarcolójábahttp://www.life.hu/otthon/20160923-a-nyugati-vilag-legmagasabb-felhokarcoloja-manhattenban.htmlA felhők közelében, 345 méteres magasságban egészen más az élet - ezeken a szinteken már a csapból is pénz folyik. Manhattanben, a 432 Park Avenue cím alatt található a nyugati világ legmagasabb lakóépülete, amelybe a következőkben te is bepillantást nyerhetsz. OtthonOrigoA nem szívesen látott vendég - Élősködő a lakásbanhttp://www.life.hu/otthon/20160922-agyi-poloska-bolha-ezustos-pikkelyke-csotany-babzsizsik-eloskodok-a-lakasban.htmlBiztos lehetsz benne, hogy otthonod falai között sosem vagy egyedül. Azt már tudod, hogy minden este 1,5 millió poratka társaságában hajtod álomra a fejed, de ha az igazán "szerencsések" közé tartozol, akkor milliónyi parányi lakótársaid mellé néha-néha egyéb hívatlan vendégek is beállíthatnak. Íme, az otthonokat leggyakrabban felkereső nem szívesen látott betolakodók. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.