Menyasszonyiruha-mustra: ezek a magyar celebek kedvencei

esküvő menyasszonyi ruha menyasszony celeb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábban összeszedtük a legszebb magyar celeb menyasszonyokat, most pedig azokra a sztárokra voltunk kíváncsiak, akik ugyan nem a nagy napon, csak egy fotózás kedvéért, de menyasszonyi ruhába bújtak. Szavazz a kedvencedre!

Kulcsár Edina

2015-ben még korábbi párjával tervezgette az esküvőt Kulcsár Edina. Annak a románcnak azonban vége lett, és azóta új szerelmével csináltatott közös tetkót, sőt már a családalapítás gondolata is szóba került közöttük.

Fotó: PRA Photo

Nádai Anikó

Nádai Anikó és szerelme három éve alkotnak egy párt, ráadásul van egy tündéri gyerekük is, Patrik, aki napról napra nagyobb, és egyre jobban hasonlít édesanyjára. A szerelmespár egyébként korábban azt nyilatkozta: számukra nem fontos a házasság. Anikót így egyelőre csak egy esküvői magazin kérésére láthattuk menyasszonyi ruhában.

Forrás: Youtube


Zimány Linda

Néhány hónappal ezelőtt Zimány Linda is igent mondott egy esküvői magazin felkérésére, és megmutatta magát talpig fehérben. Hamarosan talán a nagy napon is láthatjuk valami hasonlóban Lindát, aki jelenleg ügyvédi karrierjére koncentrál, de már tervezgeti, hogy milyen lenne a tökéletes esküvő szerelmével, Kedves Ferenccel.

Forrás: Facebook/Esküvő Classic Magazin

Iszak Eszti

A műsorvezető és egykori szerelme, Dobrády Ákos már az esküvő előtt álltak, amikor a szakítás mellett döntöttek. Ezt már azért is nagyon sajnáljuk, mert elképesztően kíváncsiak vagyunk rá, milyen stílusú ruhát választana magának a nagy napra Iszak Eszti.

Forrás: Instagram/iszakeszti

Tolvai Reni

Igaz, Tolvai Reni felhőtlenül boldog párjával, Kállay Saunders Andrással, de még nem tervezik, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Reni is csak egy magazin felkérésére bújt szebbnél szebb menyasszonyi ruhakölteményekbe.

Forrás: Youtube

Horváth Éva

A műsorvezetőt többször is láttuk már menyasszonyi ruhát viselni, habár nem volt még esküvője. Esküvői magazinnak viszont többször vállalt már fotózást, és természetesen csodásan festett talpig fehérben.

Forrás: Facebook/Horváth Éva/Esküvő Magazin

Ki a legszebb menyasszonyi ruhában?

Álomesküvő 1. rész - Találd meg a tökéletes menyasszonyi ruhát

A elkövetkező 7 hétben menyasszonyoknak, vőlegényeknek és a jövőben házasodni vágyó szerelmespároknak nyújtunk segítséget egy igazi álomesküvő megvalósításához. Álmodozz, inspirálódj, keresgélj, szervezz, de ne feledd a legfontosabbat: éld meg a szerelmetek minden pillanatát! A menyasszonyi ruhákért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.