Döbbenet: Berki Krisztián csipkés alsógatyát hord!

Forrás: Nagy Orsolya/pr -
alsónadrág csipke Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A meghökkentő húzásairól híres műsorvezető, Berki Krisztián újabb furcsa dolgot tett közzé magáról: egy fotót, amin megmutatta csipkés alsógatyáját!

Berki Krisztián először talán a herevasalásával döbbentette meg a közönséget, és azt hittük, ezek után már semmin nem lepődünk meg, de mégis. A műsorvezető érdekes fotót tett közzé a Facebook-oldalán, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A műsorvezető megmutatta alsógatyáját.

Forrás: Nagy Orsolya/pr

Kiderült, hogy Berki Krisztián nem akármilyen alsóneműt hord: csipkés gatyát visel! A fotó mellé magyarázatot is fűzött, a többi között például megtudhattuk, hogy a műsorvezető nem követi, hanem diktálja a divatot.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Én csipkés alsógatyában döntögetem a nézettségi rekordokat! Az egész életem arról szól, hogy feszegetem a szabályokat. (...)

Szerintem nagyon karaj ez a csipkés alsóruci. Még többet dob a trendi imázsomon.

Ahhoz, hogy a magamfajta Metroszexuális Kan az önmegvalósítás nirvánájába lépjen – azaz a tyúkpucolás mellett műsort is tudjon vezetni, sok-sok szerepnek kell megfelelni, mely során az énképem is alakul.

Nem követem, hanem diktálom a divatot.

És igen, ilyen extravagáns inget is felveszek. (...) Biztos lesznek majd olyanok, akik viszont legyintve szólnak le, hogy egy újabb sztárallűr ejtette rabul a Berkit... Szerintem meg számos extrém példa van arra, hogy a férfitársadalom elindult hódító útjára. Egy rakás kozmetikai és ruházati cég fordult felénk, s keresi a kegyeinket. Van olyan férfi, aki korrektort használ, van, aki harisnyát húz. Én meg szexi csipkés alsót hordok” - fűzte a fotóhoz gondolatait Berki Krisztián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.