A meghökkentő húzásairól híres műsorvezető, Berki Krisztián újabb furcsa dolgot tett közzé magáról: egy fotót, amin megmutatta csipkés alsógatyáját!

Berki Krisztián először talán a herevasalásával döbbentette meg a közönséget, és azt hittük, ezek után már semmin nem lepődünk meg, de mégis. A műsorvezető érdekes fotót tett közzé a Facebook-oldalán, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. A műsorvezető megmutatta alsógatyáját.

Forrás: Nagy Orsolya/pr

Kiderült, hogy Berki Krisztián nem akármilyen alsóneműt hord: csipkés gatyát visel! A fotó mellé magyarázatot is fűzött, a többi között például megtudhattuk, hogy a műsorvezető nem követi, hanem diktálja a divatot.

Forrás: Facebook/Berki Krisztián

„Én csipkés alsógatyában döntögetem a nézettségi rekordokat! Az egész életem arról szól, hogy feszegetem a szabályokat. (...) Szerintem nagyon karaj ez a csipkés alsóruci. Még többet dob a trendi imázsomon. Ahhoz, hogy a magamfajta Metroszexuális Kan az önmegvalósítás nirvánájába lépjen – azaz a tyúkpucolás mellett műsort is tudjon vezetni, sok-sok szerepnek kell megfelelni, mely során az énképem is alakul. Nem követem, hanem diktálom a divatot. És igen, ilyen extravagáns inget is felveszek. (...) Biztos lesznek majd olyanok, akik viszont legyintve szólnak le, hogy egy újabb sztárallűr ejtette rabul a Berkit... Szerintem meg számos extrém példa van arra, hogy a férfitársadalom elindult hódító útjára. Egy rakás kozmetikai és ruházati cég fordult felénk, s keresi a kegyeinket. Van olyan férfi, aki korrektort használ, van, aki harisnyát húz. Én meg szexi csipkés alsót hordok” - fűzte a fotóhoz gondolatait Berki Krisztián.