58 évesen pont úgy akarunk kinézni, mint a szuperdögös Sharon Stone

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano -
fashion week színésznő Sharon Stone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon Stone 58 éves, és bár sokszor írtuk már arról, milyen remekül fest, azt kell mondjuk, a világsztár képes mindig túlszárnyalni önmagát. Ezúttal is így tett!

Sharon testvérével, Kelly Stone-nal tette tiszteletét a CMA Awards gálán, ahol mindenki tátott szájjal bámulta az Elemi ösztön színésznőjét.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

Ízlésesen mély dekoltázs, alakkövető, szűk estélyi, szuper frizura és hatalmas fülbevaló: Sharon nagyon dögösen öltözött fel a nagy eseményre.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Michael Loccisano

A színésznő abszolút kivirágzott az idő múlásával: simán grasszál hétköznap melltartó nélkül, és megteheti, hiszen a teste még mindig feszes, tónusos. Ez jól látszik akkor is, amikor falatnyi bikiniben fotózzák a világsztárt. Irigyek vagyunk, de nagyon!

50 felett is csúcsformában

Sokan azt gondolják, hogy a fiatalság túlságosan is hamar elmúlik. De ki merné azt mondani ezeket a csodálatos nőket látva, hogy 50 felett már semmi izgalmas nem vár, csak az öregedés?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.