Kiskora óta küzdött a túlsúlyával Jessica Weber, aki 22 éves korára már közel 180 kilót nyomott. Nem voltak barátai, és szinte élete sem, amíg el nem határozta, ez tarthatatlan. A régi fotóit nézve most úgy érzi, az eddigi éveit elpazarolta.

Sosem vette túl komolyan a fogyókúrát, egy kicsit meg is szokta, hogy nagyobb darab az átlagosnál, hiszen már 9 éves kora óta küzdött túlsúllyal. A 23 éves Jessica Weber szerencsére nem túl későn ébredt rá, hogy változtatnia kell az életén. Közel 180 kilót nyomott, amikor úgy döntött, hogy ez nem mehet így tovább.

Jessica Weber már gyermekkora óta túlsúllyal küzdForrás: Instagram/jessica_vsg44

"Barátaim sem voltak, mert nem voltam magabiztos. Nem voltam boldog, csak úgy tettem, mintha elégedett lennék az életemmel" - mondta Jessica a Daily Mailnek, aki akkor döntött a változás mellett, amikor már majdnem elérte a 180 kilót. Kés alá feküdt, és azóta már több mint 60 kilótól szabadult meg. A régi fotóit nézve azonban szomorúság önti el. "Úgy érzem, éveket vesztegettem el az életemből.

Jessica Weber 180 kilóról fogyott leForrás: Instagram/jessica_vsg44

 

Most viszont sokkal magabiztosabbnak érzem magam, elkezdtem élni"- mondta a lány, akinek természetesen mindig is a gúnyolódások tárgya volt, de a műtét után ez is megváltozott. Instagram-fiókja hihetetlenül népszerű lett, rengeteg fiatal meríthet erőt az ő példájából.