Kim Kardashian családi fotó család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebmami karácsonykor egy igen régi képpel nosztalgiázott, amin bizony ott az egész família: felismered, ki van a 2006-os fotón?

Kim Kardashianra mostanában rájár a rúd: Párizsban kirabolták, azóta pedig arról szólnak a hírek, hogy ő és Kanye West hamarosan elválnak. Talán ezek miatt is fontosabb a családja Kim számára, mint eddig bármikor, így nemrég egy különleges fotóval lepta meg rajongóit.

Forrás: AFP

A képen, amit itt meg is nézhetsz, az egész Jenner-Kardashian-klán szerepel: Rob Kardashian, Kylie Jenner, Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian és a nagyi, Grandma MJ pózolnak karácsonyi egyenpizsiben.

A hiheteten csak az, mennyit változott mostanra a sztárcsalád: a lányokat alig lehet felismerni, ami nem csak annak köszönhető, hogy eltelt 10 év: szerintünk inkább a plasztikai sebészek tehetnek a dologról...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.