Durva fotók sztárokról, akik nem a koruknak megfelelően öltözködnek

Kris Jenner Lily-Rose Depp Mariah Carey öltözködés stílus Adele
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! 

Eden Wood – 11 éves

Eden Wood alig tudott járni, amikor már barnítózott arccal, teljes sminkben, műfogakkal integetett a színpadról a szépségverseny zsűrijének. Hatéves korában úgy döntött, hogy nyugdíjba megy, de azért azóta is megfordult már néhány szépségversenyen. Most 11 éves, és imád pózolni és sminkelni.

Eden Wood mintha kissé koravén lenne Forrás: Facebook/Eden Wood

Lily-Rose Depp – 17 éves

A gyerekkor, főleg Hollywoodban, nagyon rövid. Tinédzserkor pedig szinte nincs is, legalábbis, ami a fiatalok megjelenését illeti. Aki tizenéves korában már ott van a vörös szőnyegen, az már akkor úgy öltözködik, mint egy igazi felnőtt, ami egy jó tízessel, de néha többel is megdobja a kinézetüket. Jó példa erre a 16 éves Willow Smith vagy a 17 éves Lily-Rose Depp.

Lili-Rose Depp öltözéke minket egy 50 körüli díváéra emlékeztet a múlt évszázadból Forrás: AFP

Adele – 28 éves

Bevalljuk őszintén, meg is lepődtünk, hogy Adele még csak 28 éves. Pár évvel azért idősebbnek gondoltuk a dívát, ami pontosan azért lehet, mert az ízlése sokkal érettebb a koránál. Szerintetek jól áll neki?

Adele megjelenése nem túl fiatalos Forrás: AFP

Mariah Carey – 47 éves

Az egykori popdíva manapság csak kínos fellépéseivel, photoshop-botrányaival és ízléstelen villantásaival kerül a középpontba. Ami az öltözködését illeti, sokszor valóban félelmetes, amit csinál.

A lassan fél évszázados énekesnő, Mariah Carey mintha dacolna a korral Forrás: AFP

Kris Jenner – 61 éves

A Kardashian-Jenner gyerekek 61 éves anyukája éppen úgy öltözködik, mint a lányai. Gyakran választ miniruhákat vagy áttetsző anyagokat, a testhezálló fazon pedig alap a ruhatárában.

Úgy tűnik, Kris Jenner lemásolja lányai a vörös szőnyeges megjelenését Forrás: AFP, Northfoto
A 10 legrondább ruha a Golden Globe-gálák történetébőlhttp://www.life.hu/trend/20170104-a-top-10-legrondabb-ruha-a-golden-globe-galak-tortenetebol.htmlHelyi idő szerint vasárnap éjjel tartják a Golden Globe-díjátadót, ami - mint a vörös szőnyeges események általában - nagy divatünnepnek számít. Ezúttal az elmúlt évek legrosszabb választásait gyűjtöttük össze, és nincs kétségünk a felől, hogy valaki idén is bővíteni fogja ezt a listát. TrendAFPKét sztár, ugyanaz a ruha – De kinek állt jobban? Szavazz!http://www.life.hu/trend/20170103-celebek-ugyanolyan-ruhaban-szavazz-kinek-all-jobban.htmlNincs annál cikibb a vörös szőnyeges eseményeken, mint amikor két sztár ugyanabba a ruhába bújik. Szerencsére ez csak ritkán fordul elő, de azért sokszor látunk egyforma darabot a sztárokon, csak éppen nem ugyanazon eseményen viselik. Így alkalmunk nyílik rá, hogy megnézzük, kinek áll jobban ugyanaz a ruha. Trend--Amikor két művész találkozik - A top 3 kedvenc kollaborációnk a magyar divatbanhttp://www.life.hu/trend/20161208-a-kedvenc-kollaboracioink-a-magyar-divatban-2016bol.htmlA hazai divatvilág is tele volt nyüzsgéssel 2016-ban: új tervezőket, szuper kollekciókat hozott ez az év. A kedvenc pillanatainkat viszont azok a kollaborációk hozták, amelyek hitet adtak abban, hogy a mély gondolatiság és a művészi igényű kivitelezés igenis része a magyar divatnak. TrendOrigoÁlomestélyik a vörös szőnyegről! 2016 legmesésebb ruháihttp://www.life.hu/trend/20161219-alomestelyik-a-voros-szonyegrol-2016-legmesesebb-ruhai.html2016-ban sokkal többen hoztak szégyent a stílusra és a divatra, mint ahányan felmagasztalták. De azért voltak nagy divatpillanatok, és láttunk mesés estélyiket is a kifutón. Mutatjuk is a top 5 kedvencünket! TrendOrigoAkik szégyent hoztak a jó ízlésre 2016-ban - A 10 legnagyobb tévedés a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20161213-divatkatasztrofak-a-voros-szonyegen-2016ban.htmlNem túlzás azt állítani, hogy sokkal több volt a divatkatasztrófa 2016-ban, mint az igazán nagy pillanat. Több ruha maradt meg az emlékezetünkben a sokkhatásnak köszönhetően, mint a gyönyörűség okozta elámulás miatt. TrendOrigoA top 5 legnagyobb divatpillanat 2016-banhttp://www.life.hu/trend/20161213-a-legnagyobb-divatpillanatok-2016ban.htmlA New York-i divathét eseményei, Prince és David Bowie halála és a stílusfricskák hozták a 2016-os év legmeghatározóbb divatpillanatait. Íme, a részletek! TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.