Rengeteg híresség elköveti azt a hibát, hogy nem a korának megfelelően öltözködik. Ezek persze nem kőbe vésett stílusjegyek, de azért van néhány szabály, amit érdemes betartani, hogy tinédzserként végül ne nézzünk ki 30 évesnek, és 50 évesként ne egy 20 éves bőrébe bújt rosszéletű hölgynek látsszunk. Íme, azok a sztárok, akiknek fogalmuk sincs ezekről a szabályokról! 

Eden Wood – 11 éves 

Eden Wood alig tudott járni, amikor már barnítózott arccal, teljes sminkben, műfogakkal integetett a színpadról a szépségverseny zsűrijének. Hatéves korában úgy döntött, hogy nyugdíjba megy, de azért azóta is megfordult már néhány szépségversenyen. Most 11 éves, és imád pózolni és sminkelni.

Eden Wood mintha kissé koravén lenneForrás: Facebook/Eden Wood

Lily-Rose Depp – 17 éves 

A gyerekkor, főleg Hollywoodban, nagyon rövid. Tinédzserkor pedig szinte nincs is, legalábbis, ami a fiatalok megjelenését illeti. Aki tizenéves korában már ott van a vörös szőnyegen, az már akkor úgy öltözködik, mint egy igazi felnőtt, ami egy jó tízessel, de néha többel is megdobja a kinézetüket. Jó példa erre a 16 éves Willow Smith vagy a 17 éves Lily-Rose Depp. 

Lili-Rose Depp öltözéke minket egy 50 körüli díváéra emlékeztet a múlt évszázadbólForrás: AFP

Adele – 28 éves 

Bevalljuk őszintén, meg is lepődtünk, hogy Adele még csak 28 éves. Pár évvel azért idősebbnek gondoltuk a dívát, ami pontosan azért lehet, mert az ízlése sokkal érettebb a koránál. Szerintetek jól áll neki? 

Adele megjelenése nem túl fiatalosForrás: AFP

Mariah Carey – 47 éves 

Az egykori popdíva manapság csak kínos fellépéseivel, photoshop-botrányaival és ízléstelen villantásaival kerül a középpontba. Ami az öltözködését illeti, sokszor valóban félelmetes, amit csinál. 

A lassan fél évszázados énekesnő, Mariah Carey mintha dacolna a korralForrás: AFP

Kris Jenner – 61 éves 

A Kardashian-Jenner gyerekek 61 éves anyukája éppen úgy öltözködik, mint a lányai. Gyakran választ miniruhákat vagy áttetsző anyagokat, a testhezálló fazon pedig alap a ruhatárában. 

Úgy tűnik, Kris Jenner lemásolja lányai a vörös szőnyeges megjelenésétForrás: AFP, Northfoto