Obama és családja luxusnyaralóban piheni ki az elmúlt évek fáradalmait

Forrás: Paradise Point Estates, LLC -
ház luxus Barack Obama otthon Fehér Ház nyaraló Obama elnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ifj. Barack Hussein Obama 2009. január 20-a óta volt az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Második elnöki ciklusa idén januárban véget ér, és mi már azt is megmutattuk, hova költözik az Obama család a Fehér Ház után. Obamáék új otthona sem egy lerobbant viskó, alábbi luxusnyaralójuktól viszont garantáltan leesik majd az állad. 

Obamáék a világ egyik legszebb tengerpartján, Hawaiin, egy 700 négyzetméteres luxusingatlan falai között szoktak ünnepek idején elbújni a kíváncsi szemek elől.

Obamáék a világ egyik legszebb tengerpartján, Hawaiin szoktak elbújni a kíváncsi szemek elől Forrás: Paradise Point Estates, LLC

A nyaraló egészen pontosan a Kailua-öbölnél található, és egy Glenn Weinberg nevű üzletember tulajdonában van. A férfi így nyilatkozott híres bérlőiről: „Obama azt mondta, nagyon szereti a házamat. Sőt egyszer azt mesélte, hogy a főfürdőszobában lévő zuhanyzóról álmodott.” Hogy miért álmodott Obama pont a tusolóról? Valószínűleg azért, mert az esőzuhannyal felszerelt fürdőszobából káprázatos kilátás nyílik az óceánra és a hegyekre is.

A nyaraló a Kailua Bay-nél található Forrás: Paradise Point Estates, LLC

Az ingatlan ékköve azonban kétségtelenül a kerti medence. A medencét egyedi igény szerint alakították ki trópusi oázis formájúra, és tartozik hozzá egy mesterséges vízesés és egy pezsgőfürdő is. A medence alját mesterséges korallzátonyok díszítik, a széleit pedig valódi vulkáni lávakövek.

Az ingatlan ékköve a kerti medence Forrás: Paradise Point Estates, LLC

De akkor sem kell Obamáéknak kétségbe esniük, ha valódi homokot szeretnének érezni a talpuk alatt, a házhoz ugyanis egy partszakasz is tartozik a világ egyik legszebb tengerpartjából.

A nyaraló luxuskonyhája Forrás: Paradise Point Estates, LLC

Ezért a paradicsomi környezetért az Obama család éjszakánként 4500 dollárt penget ki, azaz 1,3 millió forintot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.