Emily Ratajkowski kivillantott mindent a Golden Globe-gálán

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison -
Golden Globe 2017 Emily Ratajkowski estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szokták mondani, hogy a kevesebb néha több. Talán Emily Ratajkowski nem ismeri ezt a mondást, ezért történhetett meg, hogy estélyi ruhája technikailag semmit nem takart a színésznő testéből. 

A 25 éves színésznőre nem jellemző a szemérmesség, közösségi oldalán is számtalan olyan képet láthatunk, amelyeken hiányos öltözékben, esetleg itt-ott ruha nélkül tűnik fel. Van, akinek ez tetszik, van, akinek pedig nem.

Emily Ratajkowski nagyon bevállalósan érkezett a gálára Forrás: AFP/2017 Getty Images/Frazer Harrison

Azt mindenki látja, hogy Emily elképesztően gyönyörű, így ha akarja, megteheti, hogy megmutatja magát a világnak. A kérdés csak az, hogy mikor és hol van ennek a helye?

Emily Ratajkowski mindenét megmutatta a Golden Globe-díjátadón Forrás: NORTHFOTO/©Tammie Arroyo-GG17/AFF-USA.com/©Tammie Arroyo-Gg17/Aff-Usa.Com

A Golden Globe-díjátadó nem egy olyan helyszín, ahol jó ötlet mindenünket közszemlére tenni, hiszen ez egy elegáns rendezvény, a világ legelismertebb színészeivel, ilyenkor Hollywood krémje gyűlik össze. Egy ilyen közösségben egy kihívó ruha közönségesen hathat.

Persze nem Emily volt az egyetlen, aki merészre vette a figurát, például Vajna Timi sem aprózta el a ruhaválasztást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.