Látomásait kutatta egy életen át a házaspár

Forrás: Youtube -
adoptálás Megérzés gyermekáldás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Walt és Annie története nem mindennapi. A férj már gyermekkora óta tudta, hogy születendő gyermeke milyen nemű lesz, hogy fog kinézni és mi lesz a neve. 

Walt és Annie egész életükben ismerték egymást. Egy környéken nőttek fel, egymáshoz közel jártak iskolába, majd később egyetemre, így szépen lassan egymásba szerettek. A pár férfi tagja egy idő után bevallotta kedvesének a gyermekkori látomását:

"10 éves voltam, mikor egyszer egy látomásom volt. Egy kislányt láttam magam előtt, az én kislányomat, akivel hangosan kacagtunk a kertben. A kicsi neve Chloe volt, és azóta tudom, hogy ő lesz az én gyermekem" - mesélte Walt.

Annie teljesen megdöbbenve hallgatta a férfi beszámolóját, ugyanis saját bevallása szerint számára a legnagyobb vágy az életben, hogy édesanya lehessen, és ő is egy kislányt szeretne, akit Chloenak hívnak.

Annie és Walt Forrás: Youtube

A pár összeházasodott, egy ideig még élték a friss házasok életét, majd belekezdtek a baba-projektbe. Azonban 4 évnyi próbálkozás után minden hitüket elvesztették, feladták a dolgot. Mély ponton voltak, mikor végső elkeseredésükben az adoptálást választották.

Hosszadalmas várakozás után kerültek sorra, egy várandós anya őket választotta az örökbefogadásra. A nő egy kislánnyal volt terhes, és szerette volna őket személyesen is megismerni.

A találkozó alkalmával sok mindenről szó esett, például a gyermek nevéről is. A terhes asszony ekkor bevallotta, hogy ő a Chloe nevet szánta a gyermeknek. A két leendő szülő sírásban tört ki, mert akkor döbbentek rá, hogy ez az útja annak, hogy az álmaikban megjelenő kislányukat megismerhessék.

Ezt követően a dolgok már teljesen magától történtek. A kis Chloe megszületett, Annie és Walt magukhoz vették, azóta pedig egy boldog családként élnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.