Liptai Claudia kisfiával, Marcellel pihen - Fotó!

Forrás: tv2 -
fotó pihenés Liptai Claudia Pataki Marcell Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia előszeretettel mutatja meg rajongóinak, hogyan telnek a mindennapjai azóta, hogy a kisfia megszületett. Most egy igazán aranyos fotót tett közzé a műsorvezető arról, hogy szunyókál Marcell a mellkasán.

Ameddig tehette, Liptai Claudia dolgozott, mielőtt megszületett volna a gyermeke, és azóta sem a pihenésé a főszerep, hanem Marcellé. A műsorvezető persze bírja a gyűrődést, és még a rajongóit sem hanyagolja el! Sokszor megmutatja követőinek, hogyan telnek a mindennapjai, mióta otthon van kisfiával.

Liptai Claudia megmutatta, hogy pihenget kisfiával Forrás: tv2

Claudia nemrég egy nagyon édes fotót tett közzé: megmutatta, hogyan szunyókál mellkasán a kisfia. A műsorvezető rajongói imádták a képet. "Reggeli pihi. Soha vissza nem térő pillanatok. Olyan gyorsan felnőnek! Látom Pankán, aki már majdnem olyan magas, mint én, és, ha nem találom egy cipőmet, biztos lehetek benne, hogy rajta van" - írta Clau a kép mellé, aki sokáig nem mutatta meg kisfiát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.