Velence (Magyarország) költözés Rákóczi Feri
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rákóczi Feri és családja már évek óta Velencén tölti a nyarakat, és nemrégiben komoly döntést hoztak: végleg odaköltöznek.

"Ez volt az első tél, amelyet Velencén töltöttünk, és ugyan eleinte próbaidős volt a döntés, az elmúlt hónapok tapasztalata alapján azt kell mondjam, marad is minden így. Emlékszem, egyszer még a pesti lakásban álltunk a négy biciklivel és a két gyerekkel a lift előtt a negyediken, és azon agyaltunk, hogy ha a bicikliket visszük le, a gyerekeket kell felügyelet nélkül hagyni, ha a gyerekekkel kezdjük, akkor a bringák tűnhetnek el. Távolságban lehet, hogy messzebb lakunk, de reggelente ugyanannyit ülünk időben az autóban, mint amikor a XIII. kerületből a XI. kerületbe mentünk. Szóval imádunk itt élni, rengeteget korcsolyáztunk a befagyott tavon, kirándultunk, és az edzéseket is sokkal könnyebb egy ilyen környezetben véghez vinni" - mesélte rádiós műsorvezető a Blikknek, aki így naponta 100 kilométert is ingázik.

Rákóczi Feri Velencére költözött Forrás: BENCE BARSONY

Ferit nemcsak a műsorvezetői állása, a vállalkozásai is Budapesthez kötik: a fővárosban nyitott éttermet, és nemrég egy tetoválószalonnal összekötött borbélyüzletbe is beszállt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.