Scarlett Johansson Oscar-díjkiosztó Emma Stone Vanity Fair Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-gála után minden sztár elvonul, hogy bulizzon egy nagyot, de előtte még gyönyörű portrékat készítettek a legnagyobbakról. Emma Stone, Katy Perry, és Scarlett Johansson is csodálatosan festenek a képeken.

Emlékezetes volt az idei Oscar-gála, számunkra elsősorban azért, mert egy újabb magyar győzelmet ünnepelhettünk. Emellett természetesen a hatalmas baki miatt sem fogja senki sem elfelejteni az idei átadót, hiszen előbb a Kaliforniai álom nyert Oscart, aztán mégsem: a Holdfény vitte el a legjobb filmnek járó díjat. A sztárok a hosszú hála után elvonultak a Vanity Fair bulijára, de mielőtt belevethették volna magukat igazán az ünneplésbe, még készítettek róluk egy gyönyörű sorozatot. Emma Stone, Katy Perry, Scarlett Johansson és Jennifer Aniston is csodálatosan festenek, de a sor velük még nem ért véget.

/1703/_gy_n201732141316

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.