A világ legszebb titkos szigetei, amelyek nem hemzsegnek turistáktól

utazás turizmus sziget
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ különböző tájain elhelyezkedő, a turisták által kevésbé ismert és látogatott szigetekre valószínűleg csak kevesen jutnak el. Akik viszont igen, azok életük egyik legnagyobb élményének tartják utazásukat. Hogy miért? Nem csupán azért, mert csodálatosak, hanem mert van az ismert pihenőhelyekhez képest egy hatalmas előnyük. Mivel kevés turista látogat oda, így a természeti környezet is sokkal háborítatlanabb, mint a könnyebben elérhető úticélok esetében.

Turistaszezonban a legnépszerűbb üdülőhelyeken szinte alig találni olyan standot, kirándulóhelyet, ahol ne egymás sarkát taposnák a turisták. A Daily Mail a világ legjobb "titkos strandjait" összeszedte, ahol háborítatlanul pihenhetnek az odautazók. Persze odajutni sokkal többe kerül, mint ha egy mindenki által ismert üdülőhelyre utaznál... Hogy melyek ezek? A fotógalériánkban megnézheted.

/1703/A_vil201739111125

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.