Ha te is szereted a változatosságot, akkor próbáld ki az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminket. Lesd el a lépéseket Larion Oscar sminkmestertől!

A körültekintő arctisztítás és hidratálás után egységesítsd a bőröd színét egy vitaminokban gazdag, folyékony alapozóval. A szem alatti területet világosítsd ki egy árnyalattal világosabb színű korrektorral, szépen dolgozd össze a kontúrszéleket, majd finoman púderezd le transzparens púderrel. 

Orcáid természetes ragyogásához válassz egy üde bronzosítót. A bronzosító mindenkinek jól áll, csak tudni kell jól választani a pazar kínálatból. 

Próbáld ki te is az ínycsiklandó fahéjas jegeskávé sminketForrás: Thinkstock

A jelenlegi bőrszínedhez képest a bronzosító színe egy-két árnyalattal legyen csak sötétebb tónusú, akkor ideális lesz a végeredmény. Ügyelj rá, hogy az arccsont alá tedd ívesen, kontúrmentesen a halánték irányába.

Highlighttal emeld ki a szemzugot. A mozgószemhéjadra fahéjárnyalatú szemhéjpúdert satírozz, majd a mélyítővonaladat egy hideg barna árnyalattal hangsúlyozd. A szempillák tövét mélyítsd fekete szemceruzával vékonyan, és a végén satírozd el, hogy összekeveredjen a fahéjárnyalattal.

Szempilláidat természetes, ívelő hatású, fekete szempillaspirállal fesd ki. Szemöldöködet áttetsző szemöldökbalzsammal fésüld ki, hogy szép fénye legyen, és rendezett hatást keltsen. Ajkad érzékiségéhez válassz fényes textúrájú, tejeskávé-árnyalatú ajakrúzst.